Vær ikke bange for tandlægen - beroligende klinik i Fukuyama

Hvis min læge havde en tandklinik, der så ud til dette, ville jeg være på udkig efter undskyldninger for at besøge stedet. Det store problem med disse klinikker er, at venteværelserne ikke ser ser afslappende eller beroligende, så hele oplevelsen er skræmmere end den burde være. Dette problem er blevet afhjulpet af arkitekt Keisuke Maeda fra UID Architects, da han designet denne smukke bygning i Fukuyama, en region i Hiroshima, Japan.

Klinikken har et meget simpelt og moderne design, og det er bygget helt af træ. Det er derfor, det har et ekstra hyggeligt og indbydende udseende. Interiøret har en række separate områder, der tilbyder privatliv og også isolerer rummene, så lyden ikke kommer igennem. De farver og teksturer, der blev brugt inde, blev også valgt på en sådan måde, at de skabte en varm og indbydende stemning. De er bløde og venlige og kolde toner blev helt undgået.

MoreINSPIRATION
  • HEALTH CLINIC med hygiejnisk udseende
  • Et eksempel på høje standarder på en dermatologi klinik af Archimania
  • The Private Saijo Clinic af Aida Atelier

Værelser og gange var dekoreret med planter, så der er en meget beroligende og behagelig stemning. Når du tager højde for alle disse aspekter, ser bygningen mere ud som et hyggeligt hjem end en tandklinik, og det var præcis målet, når det blev designet: at gøre klienterne føle sig hjemme og komfortable.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar