Stormagasin design i Hong Kong af Wonderwall

Masamichi Katayama, grundlægger og ledende designer af japansk baseret design og arkitektfirma Wonderwall, havde arbejdet på et udførligt projekt for modebutik I.T. i et stormagasin i Hong Kong. De ønskede at skabe noget unikt, hvilket ville få kunderne til at nyde deres shoppingoplevelse og ville få dem til at komme tilbage.

Tanken var at designe et andet tema for hver etage, så kunderne kunne få en unik og varieret indkøbsoplevelse inden for samme rum. Så kælderniveauet har et industrielt lignende lager / fabrik tema. Denne etage huse menswear afdeling, så det er et matchende tema. På jorden kan vi se et militærtema opnået ved at bruge hårdere materialer som metal, sort hegn og trægulve. Anden sal var beregnet til at tilbyde en "følelse af gaden i et beboelsesområde. Denne etage huser yngre og mere afslappede mærker. 3. sal er mere elegant og luksuriøst med buede vægge og mere sofistikeret design.

MoreINSPIRATION
  • OZONE Nightclub Interiørdesign af Wonderwall
  • Avant-Garde Shine Store i Hong Kong
  • Et luksuriøst Hong Kong-indretningsprojekt af Kelly Hoppen

I stueetagen er der en BAPE STORE® med egen privat indgang. Her valgte designerne at bruge en kombination af materialer, som metal, sten og glas, hvilket skabte et moderne og enkelt design. Wonderwall formåede at skabe et meget specifikt design med forskellige matchende temaer på hver etage, der er skabt for at tilbyde unikke og kontrastfulde shoppingoplevelser.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar