Forstå 3D-planer og finde den rigtige layout til dig

Når man ser på 3D-planer, der er oprettet af professionelle designere, og at undersøge dem, er det ikke ligefrem en tanke, der normalt kommer til at tænke på, når du forsøger at finde ud af, hvad det bedste layout og design er for dit hjem. Stadig kan det være meget nyttigt at gøre dette. Du kan finde masser af inspiration i disse billeder og komme op med et perfekt layout, der ville fungere for dig.

3-værelses grundplaner.

Et hjem med tre soveværelser tilbyder mange muligheder med hensyn til layout. For eksempel er en mulighed at holde soveværelserne og de sociale rum adskilt. Resultatet ville være et velorganiseret layout med de tre soveværelser placeret i en række på den ene side og de delte rum på den modsatte side.

En L-formet grundplan ville sikre masser af privatliv for soveværelserne, adskille dem fra de sociale rum. Det giver også boligarealet mulighed for at være stort og rummeligt og endda at dele en åben plan med køkken og spisepladser.

En anden mulighed er at ofre et af soveværelserne og omdanne det til et hjemmekontor. En gyldig ide for dem, der ikke har brug for det tredje soveværelse og kan gøre det godt med kun to. Det er normalt det mindste af soveværelserne, som får til at ændre sin funktion.

Da det er et hjem med tre soveværelser, vi taler om, kan vi sikkert gå ud fra, at mindst et af soveværelserne er til børnene. Et layout, der gør det muligt for både forældre og børn at nyde deres frihed og privatliv funktioner soveværelserne adskille.

MoreINSPIRATION
  • Smukt hus med fremragende layout
  • 25 åbne koncept moderne etageplaner
  • Åben etageplaner: Fordele med ulemper og tips til udsmykning

I dette layout får hvert af de tre soveværelser sit eget hjørne. Dette sætter imidlertid beboelsesrummet i centrum af huset og sikrer ikke meget privatliv og ro for soveværelserne.

2-værelses grundplaner.

Hvis der kun er to soveværelser at bekymre sig om, bør tingene i teorien være enklere. Men alligevel er der mange forskellige muligheder at tage i betragtning. Hvis de to soveværelser er placeret i modsatte ender betyder det, at man kunne være soveværelse og det andet kunne være et gæsteværelse eller et børneværelse, og de ville begge nyde deres privatliv.

Når de to soveværelser er placeret direkte ved siden af ​​hinanden, tillader det dem at besætte den fjerne ende af hjemmet væk fra al støj fra køkken og spiseplads, selvom stuen stadig vil dele en væg med en af ​​dem.

Et layout som dette har soveværelserne i en ende, det store delte boligareal i centrum og badeværelset og balkonen eller terrassen i modsatte ender af det sociale rum. Det er et rigtig godt layout for familier, der nyder at tilbringe tid sammen, før de trækker sig tilbage til deres egne værelser.

Dette er en smart opdeling mellem alle de forskellige områder i et to-værelses hjem. Opholdsstuen er i centrum sammen med køkkenet, soveværelserne er placeret i modsatte ender og badeværelset ligger i et hjørne. {fundet på konceptark}.

Hvis det er et hus vi taler om, så kan en stor veranda være et stort plus. Den ene ombrydes omkring stuen og et af soveværelserne, der forlader badeværelset, og det mindre soveværelse deler en kompakt del. {Fundet på westbuilt}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar