Design et fantastisk spansk badeværelse

Middelhavsstil værelser er smukke og varme. Her er hvordan man specifikt designer et spansk badeværelse. Det er nemmere end du måske tror!

Opret en Dome.

Buer er et fælles element, der findes i spansk indretning, og de kan gøre et badeværelse få noget traditionelt charme. Kuppelområdet på badeværelset kunne være det perfekte sted for et stort spejl eller et kreativt rum, der indeholder potteplanter eller stearinlys for at gøre det smukt.

Terra Cotta Fliser.

Lette fliser på badeværelset er et must-have! Disse forhindrer et spansk badeværelse i at se almindeligt eller kedeligt ud, hvilket er det sidste, det burde være. Du kan endda blande 'n match forskellige flise designs til en mere eklektisk stil.

Få en smag for '20'erne.

Trævægge i badeværelset kan lyde mærkeligt, men de skaber en fashionabel atmosfære. De kan blive et fokuspunkt på badeværelset og fremhæver det varme aspekt af spansk design. Træ fungerer også godt med forskellige farver, hvilket bringer et solidt og jordisk element til den brændende indretning.

Mørkere trædetaljer.

MoreINSPIRATION
  • Inspirerende indflydelse - Definere elementer af den spanske stil i indretningsdesign
  • Hvordan man opnår en spansk stil
  • Unik spansk lejlighed design

Mørkere træ kan være en tiltalende side til spanske badeværelser, især hvis du designer et vintageværelse, så vælg badeværelseskabe eller træskodder i mørkt poleret træ. Dette husker landdistrikterne Spanien, men det kan også fungere i en moderne stil.

Kast i Spice!

Vær ikke bange for at gøre dit badeværelse til en smeltedigel med mange forskellige farver - og ikke kun når det kommer til dine tiling muligheder. Jordfarver virker særligt godt, når man designer et spansk badeværelse, men vælger et par farver i lyse nuancer for maksimal effekt. I ovenstående billede er blandingen af ​​blå, grøn, orange og gul en fornøjelse.

Middelhavet Marvel med Belysning.

En lysekrone kan være en god tilføjelse til et middelhavs badeværelse. Det udstråler klasse og kreativitet, hvilket gør badeværelset til at føle sig som et fristed. Vælg en moderne eller vintage armatur afhængig af det udseende, du ønsker.

Beam Me up!

Tilføj synlige bjælker til loftet som en vanskelig måde at trække opmærksomheden opad. Exposed bjælker også blande godt med en erklæring lysekrone for at sikre spansk stil i dit hjem.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar