Find ud af den rigtige skrivebordshøjde for optimale arbejdsvilkår

Det er vigtigt at sidde ordentligt, når du arbejder, især når du sidder ved et skrivebord hele dagen lang. Vi sidder alt for meget, og det ved vi. Så måske er det tid til at gøre noget for at forbedre vores arbejdsvilkår og reducere belastningen på bagsiden. Det er vigtigt at have en ordentlig skrivebordshøjde og sørg også for at stolen er pænt justeret. Så lad os starte fra begyndelsen, og vi vil give dig nogle gode tips. Først skal du bestemme hvilken type skrivebord du vil have. Ideelt set bør du få en justerbar højde skrivebord fordi det ville give dig mere frihed, når du opsætter din arbejdsstation.

Det er vigtigt at bruge den rigtige type skrivebord til den rigtige type arbejde. For eksempel skal du bruge et skrivebord, hvis du normalt handskriver eller laver lignende opgaver. Der er mange stilfulde designs, der skal tages i betragtning som Mateodesk af Marc Berthier eller Ursuline skrivebordet af Pierre Paulin. Skriveborde har en tendens til at være lidt højere end computerborde, så sørg for, at din stol også har den rigtige højde.

Et andet smukt eksempel er Yves-skrivebordet, som har en elegant indlagt læder skriveflade og et skuffelagringsområde for alle de almindelige forsyninger og tilbehør. Det kombinerer en række forskellige overflader såsom sort valnød til bunden, en lakeret overflade til skuffen og auberginen til læderpladen. Du kan bruge den i kombination med en række forskellige stole.

Tom er også et rigtig stilfuldt skrivebord. Den blev designet af U. Asnago og er lavet af aske og metal med børstet bronze messing. Det har et simpelt design, og det giver masser af opbevaring i skufferne. Arbejdsfladen er stor og rummelig og skrivebordet som helhed har et klassisk og elegant udseende.

Kompakte vægmonterede skriveborde som denne dejlige, der hedder Gaston, er rigtig gode pladsbesparende. De besidder nul gulvplads og de kan lukkes lukket, når det ikke er nødvendigt, frigør endnu mere plads i rummet.

Derudover er det også fantastisk med disse typer af skriveborde, at du kan placere dem i enhver højde, du ønsker. Som følge heraf kan du perfekt justere højden og din siddestilling. Brug det som et almindeligt skrivebord eller som en stående.

Palette Desk er designet af Jaime Hayon og har et rigtig forfriskende design. Dens enkelhed er inspirerende, og vi elsker også, hvor glat og delikat linjerne og formerne er. Skrivebordet har en lille cirkulær forlængelse på højre side. Du kan bruge det som et sidebord eller et sted at sætte en planter, en vase eller andre dekorative ting.

Sekretær skriveborde er normalt designet til at være enkel, praktisk og elegant. Denne ene hedder Victor og er en flot repræsentation af denne stil. Det blev designet af Pierre Francois Dubois, og det ser rigtig stilfuldt og tidløst ud. Skrivebordet har to skuffer, der er klogt placeret under arbejdsfladen samt et integreret kabeludtag, hvis du vil bruge det til din bærbare computer eller tablet.

MoreINSPIRATION
  • Komfort kender ingen grænser - Højdejusterbare skrivebordsmodeller
  • Få ting klaret mens du står - 10 DIY Stående Skrivebord Design at få dig inspireret
  • 20 ideer til dit barns skrivebord

En du har dit skrivebord og stol på plads, det er tid til at tilpasse alt. Du skal først justere stolen og kun derefter skrivebordet. Dine fødder skal sidde fladt på gulvet og knæene skal være lidt lavere end hofterne. Du skal måske bruge en fodstøtte for at finde den ideelle position. Sørg også for at tage højde for din skohøjde, når du justerer din stol. Hvis du har på høje hæle, betyder det meget. Du bør også justere din stol, så den nederste del understøttes. På denne måde reducerer du belastningen på ryggen, og du bliver mere behagelig.

Når stolen er klar, er det tid til at justere skrivebordet. Det gennemsnitlig skrivebordshøjde er et sted mellem 28 "og 30". Men det er sjældent den optimale højde, så du skal justere den for din unikke kropsposition. Når du sidder ved dit skrivebord, skal håndledene og underarmene være lige og plan med gulvet. Albuerne skal sidde ved siden af ​​din krop, så din arm danner en L-form ved albueforbindelsen. Tage i betragtning den type arbejde du gør. Hvis du er håndskrift, vil du måske have et lidt højere skrivebord, og hvis du bruger et tastatur, vil du måske have, at skrivebordet sidder lidt lavere.

Når du organiserer alt på dit skrivebord, skal du sørge for, at skærmen er placeret direkte foran dig. Det skal sidde omtrent en armlængde væk. Se på din skærm, billede en prik midt på de øverste to tredjedele af overfladen og sørg for, at dine øjne er i en vinkelret linje med denne prik. Du skal muligvis bruge en monitorstand til det eller placere en bog under den for at hæve den lidt. Hvis du bruger briller, skal du sørge for, at du komfortabelt ser på skærmen uden konstant at sænke eller hæve dit hoved.

Du bør prøve at variere din kropsholdning hele dagen og tage regelmæssige pauser. Så du vil måske sidde, ligge eller stå afhængigt af dine opgaver og præferencer. Det standard skrivebordshøjde når stående er omkring 44 ". Der er dog en nem måde at finde ud af, hvor højt dit skrivebord skal være. Bare stå op lige og måle afstanden mellem gulvet og bunden af ​​din albue. Det er her skrivebordet skal være.Også, hvis du bruger et stående skrivebord, kan du også overveje at bruge en matte.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar