Forskellene mellem et Stue og et Tegneværelse

Begreberne "stue" og "tegningslokale" anvendes ofte indbyrdes inden for interiørdesign, selv om de to repræsenterer separate virkeligheder. Så hvad er forskellene mellem disse to rum? Selv om de begge betegner en slags siddeområde, betegner de ikke begge samme plads.

Hvad er en stue?

Sommetider kaldes også et opholdsstue eller en stue, stuen er det rum, hvor boligejere og familiemedlemmer samles for at tilbringe tid sammen. Det er et rum designet til rekreation, men også til underholdning, det rum, hvor gæsterne glæder sig over vallebesøg. Begrebet stue er forholdsvis nyt i forhold til "tegningslokale".

Hvad er et tegningslokale?

MoreINSPIRATION
  • De vigtigste forskelle mellem et opholdsstue og et familieværelse
  • Hvad adskiller et opholdsstue fra et opholdsområde
  • Har du brug for en formel stue eller et mere afslappet rum?

Udtrykket optrådte i det 18. århundrede og betegner et rum, der hovedsagelig bruges til at underholde gæsterne. Det er ikke et værelse, hvor boligejerne vil bruge deres fritid, men mere som det rum, hvor gæsterne er placeret før og efter middagen.

Stedet.

De to værelser kan også fortælles ved at bedømme deres placering i huset. Værelset ligger typisk nær indgangen og tæt på hoveddøren, så gæsterne kan gå direkte ind uden at skulle passere gennem andre værelser. Stuen findes derimod ofte i midten af ​​huset.

Møbler og design.

En stue er generelt indrettet med komfortable stole, sofaer, hvilestole og inkluderer ofte en pejs og en medie enhed med et tv. Indretningen kan omfatte elementer som kunstværker, indrammede familiebilleder osv. Værelset er på den anden side et mere formelt rum. Indretningen holdes enkel og har tendens til at være primært funktionel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar