Forskellige typer badekar

Når du overvejer at ombygge dit badeværelse, er en ændring i badekaret en af ​​de nemmeste måder at ændre æstetik og dynamik på rummet. Når man først betragtes som et luksuriøst emne, er badekar nu tilgængeligt i et stort udvalg, der gør det muligt for alle husstande at nyde sjov og spænding.

Clawfoot badekar - Clawfoot badekar er den ældste og enkleste form for badekar, der anvendes siden årtier. Det kendetegnende ved disse badekar er, at de har slået tilbage med en flad eller lige front. De er normalt fremstillet af porcelæn, akryl, støbejern eller stål.

Og nu nogle fritstående badekar

MoreINSPIRATION
  • Skønheden af ​​fritstående badekar
  • Seneste hjørne badekar designet af Teuco
  • Original Cast Iron Badekar Couches

Fritstående badekar - Som navnet antyder, er fritstående badekar ikke bygget på gulvet eller ved siden af ​​siderne, men er enkle badekar på fire ben. Kranerne eller vandhanerne er generelt monteret på badekaret selv og kan endda monteres på væggen. Disse badekar er normalt lavet af støbejern, porcelæn og akryl.

Drop i badekar - Dråb i badekar er installeret i gulvet og giver følelsen af ​​en swimmingpool. De har forenklede udseende, da integrerede vandhaner er installeret. Den eneste ulempe ved disse badekar er, at det er lidt farligt at komme ud af badekarret, da man skal tage lange skridt.

Whirlpool Badekar - Whirlpool badekar anses for at være toppen af ​​fremskridt teknologi, raffinement og luksus. Det vigtigste ved disse badekar, som sætter dem adskilt fra resten, er at de har vandmotor og jetinstallation, som roterer vandet i badet til afslapning og massage. Det er overflødigt at nævne, men disse er meget dyre og anvendes således i kommercielle boligområder, kurbade og bygninger.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar