Forskellige måder at organisere og dekorere din spisestue på

Spisestuen er et semi-privat rum, oftest del af en åben grundplan, der også omfatter stue og køkken. Det er en del af en trio, der fungerer godt til de fleste moderne hjem. Men selvom det er en del af et mere komplekst rum, skal spisepladsen have sit eget design og indretning. Der er mange måder, hvorpå du kan skabe en behagelig og behagelig atmosfære i denne del af huset.

For eksempel, hvis du har en pejs, overveje at organisere spisepladsen i det rum. Hvis det er i et separat rum så bliver det kun bedre. En spisestue med pejs kan være andet end smuk, hyggelig og stilfuld. Du kan også tilføje et stort maleri i bløde og varme toner på væggen ved siden af ​​spisebordet. Det vil give et smukt fokuspunkt, og det vil gøre atmosfæren følsom.

MoreINSPIRATION
  • 10 måder at gøre din spisestue mere indbydende
  • Daglige tips til at dekorere spisebordet
  • 20 Spisestue udsmykningstips til moderne hjem

En anden ide ville være at vælge en vintage indretning til spisepladsen. Vintage føles altid hyggeligt, indbydende og varmt. Men sørg for, at det ikke står i kontrast til resten af ​​huset. Hvis du har en åben grundplan, så overvej at kombinere vintage med moderne elementer og prøv at fremhæve vintagedelen mere, når du dekorerer spisepladsen. Et træbord og nogle hyggelige matchende stole bør ikke være vanskelige at finde.

Hvis du på den anden side ønsker at skabe et moderne udseende til din spiseplads, er glas et af de materialer, der helt sikkert kan hjælpe dig med det. Overvej at have et glas spisebord, en med en slank metalbase og en klar top måske. Derudover kan du også have matchende stole. Der er flere versioner af gennemsigtige stole med det samme slanke design, der ville fungere i dette tilfælde.

Men uanset hvilken stil du vælger til din spiseplads, bør din største bekymring være at gøre det behageligt og indbydende. Du kan få dine gæster til at føle sig velkomne, og atmosfæren skal være behageligt. {Billedkilder: 1,2,3}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar