Digital Tapet af Strukt

Büro Hirsberger event bureau med hovedkvarter i Wien har skabt det, der hedder "digital tapet", en slags installation, hvor farver og billeder bevæger sig på væggene. Tanken var at belyse væggene ved at koordinere flere fremskrivninger af farvet lys gennem en programgenerator designet af holdet. Et showcase, der gør øjet til at opdage i demoen nu!

Det er ikke et tapet i sig selv. Det er sandsynligvis baseret på de samme principper: at dekorere væggene og opdatere indretningen. Det er

den moderne version af tapetet. Der er flere forskelle, hvoraf en er, at den i modsætning til det traditionelle tapet er vanskeligere at erstatte. Så du har besluttet at inkludere det i dit indretning, du bliver nødt til at nyde det i mange år fremover.

MoreINSPIRATION
  • Baggrunds ideer til at dekorere dit interiør
  • Renaissance blade Baggrund
  • Sådan vælger du farver for at matche dit fedte tapet

Men det er ikke som om dette er en ulempe, fordi du sandsynligvis ikke har til hensigt at erstatte det alligevel. Det er en kreativ og interessant måde at dekorere væggene på. Effekten er overraskende. Og der er mange muligheder, hvad angår farver og billeder. Det er en meget dynamisk skabelse. Dit hjem vil have et helt andet udseende, man inkorporerer det digitale tapet i designet. Så have det sjovt og tag væggen til at dekorere til et andet niveau. Du vil straks have et mere moderne og sjovt hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar