20 Spisestue udsmykningstips til moderne hjem

De fleste moderne og moderne boliger har ikke længere en separat spisestue. Nu er vi mere fokuserede på at skabe en problemfri overgang mellem mellemrum og kombinere to eller flere funktioner til et enkelt rum for at spare plads og være praktisk. En moderne spisestue er typisk en del af et stort åbent planområde, som også indeholder køkken og opholdsstue. Det skiller sig ud fra de andre områder ved at byde på en bestemt atmosfære og indretning, der er specifikke for dens funktion. Vi kommer snart ind i detaljer.

Før noget andet, lad os tale om de elementer, der er obligatoriske, for at et rum skal betragtes som et spiseplads. Det er klart, at der skal være et spisebord og en slags plads omkring det, og der er mange variationer og stilarter at vælge imellem i begge tilfælde. Også et spiseplads ville normalt have sin egen lyskilde, som oftest end ikke kommer i form af en vedhængslampe eller en lysekrone.

Hvad angår bordet, er der mange forskellige typer at vælge imellem. Du skal tage hensyn til aspekter som rummets størrelse og form samt de materialer, hvorfra rammen og toppen er lavet. Så er der også spørgsmålet om farven, som også kan påvirke et spisepladss indretning og atmosfære.

Et rundt spisebord foretrækkes af mange for den simple kendsgerning, at dens form bringer folk sammen på en meget behagelig og hyggelig måde og giver hver person mulighed for at se de andre og nyde behagelige samtaler uden at skulle konstant bevæge sig rundt.

Et glas spisebord har også visse fordele, og det vigtigste er åbenhed. Et spisebord med en glasplade synes typisk at optage mindre plads end en med en træplade for eksempel. Dette gør det muligt for hele rummet at blive rummeligt, mindre rodet og mere luftigt.

Matchende bord og stolsæt er en god mulighed, når du forsøger at give dette rum et sammenhængende udseende og på en eller anden måde skelne det fra de øvrige dele af grundplanen. Det er også en flot designstrategi, hvis du foretrækker de vigtigste møbler i et værelse til at være enkle for at give accentstykker og dekorationerne mulighed for at skille sig ud i sammenligning.

En masse mennesker føler, at en spisestue ser tom og ufuldstændig ud uden nogen form for dekorationer placeret på bordet. Et bord midtpunkt kan være alt fra en blomstervase til en skulptur, en stak bøger eller en simpel skål med frugter.

Belysningen i spisestuen skal være lys, men ikke til det punkt, hvor det er ubehageligt. Ofte er der klynger af vedhængslygter, der hænger lige over bordet, og det er bedst, hvis de individuelt giver en delikat og beroligende lys, helst med en varm glød.

Forskellige forskellige typer spiseborde giver forskellige fordele og funktioner. Nogle har for eksempel særskilte overflader til at spise på og til at vise centerpieces eller placere madbeholdere på.

Nogle gange er det dejligt at have en vis fleksibilitet i spisestuen, i hvilket tilfælde det kan være praktisk at have flere små borde i stedet for en enkelt stor. På denne måde kan du tilføje eller fjerne sektioner baseret på antallet af personer, der skal sidde.

MoreINSPIRATION
  • Daglige tips til at dekorere spisebordet
  • Hvordan vælger du det perfekte område til din spisestue
  • Forskellige måder at organisere og dekorere din spisestue på

Enkelhed og minimalisme kan tage mange forskellige former. Tag f.eks. Denne spisestue. Både bordet og lænestole har enkle og stilfulde designs samt neutrale farveskemaer og de supplerer hinanden smukt.

Det er ofte rart at føje en farvefarve til spisestuen bare for at opmuntre rummet. Det kan gøres på alle måder. En mulighed er at dekorere rummet med iøjnefaldende og farverige lysarmaturer som disse vedhængslampe for eksempel.

Bare se hvor tyndt denne bordplade er. Det viser bare, at du ikke behøver et glasbord, hvis du vil opretholde et luftigt og rummeligt udseende. Du skal bare finde den rigtige design combo når det kommer til møbler.

Hvad med en tidløs sort / hvid combo med et tip af naturligt træ eller chokoladebrunt til varme? Det lyder som en opskrift på succes, uanset hvilken type rum du dekorerer.

Et områderull kan hjælpe med at visuelt afgrænse spisepladsen fra de andre rum omkring det plus dette kan også tjene som et middel til at tilføje nogle farver eller et koldt mønster og lidt tekstur til rummet.

Spisebord indretning er seriøs forretning. Nogle spiseborde har endda design med indbyggede funktioner med det formål at fremhæve betydningen af ​​centerpieces og ornamenter generelt. Denne tabel har for eksempel en lavbakke, der løber gennem midten. Det er her du kan placere små planter og andre dekorative ting.

Der er mange flotte ting værd at nævne her. Der er den stilfulde træbænk, der giver spisestuen et pænt og simplistisk udseende, det sort og hvide område tæppe, der tjener som omdrejningspunkt og en klynge af skulpturelle dekorationer, der tjener som centerpieces.

Udsmykning med klynger af genstande, der har lignende mønstre, men er på samme tid forskellige fra hinanden, er en ret fælles strategi, der fungerer for spisestuer, indgangssteder og boligarealer generelt.

Den enkle og rene skønhed i dette træ spisebord suppleres af den kunstneriske og samtidig minimalistiske design af stole og den delikate karakter af centerpieces. Alt i alt, en stor combo.

Selvom spisestue er det, mange vælger med hensyn til plads til dette rum, er der mange andre muligheder som små sofaer, bænke, poufs eller kombinationer af disse møbler. Find den combo, der fungerer bedst til dit eget hjem og livsstil.

Hvad angår farve er det en rent personlig beslutning. Husk at visse farver er kendt for at overføre visse følelser eller at arbejde godt med visse andre nuancer. Gul, for eksempel, er en munter farve, der ofte er parret med grå, hvilket er en ret kedelig nuance.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar