Spisestueindretninger Egnet til påske

Når frostene i de tidlige måneder af året er faldet, og foråret er begyndt at komme i gang, bliver tanker ofte til fornyelse og renovering. Hvis du vil påtage sig en lille fornyelse af nogen del af dit hjem før Eater-ferien, er et af de bedste valg at lave din spisestue. At gøre over din spisestue i tide til påsken, især hvis du har venner af familie, der kommer over for at blive, vil give din underholdning en ny stemning, som alle kan nyde sammen.

Børn kan lide ideen om traditionelle chokoladeæg mere end noget andet relateret til sæsonen, så hvis du har unge børn, skal du ikke gå for langt væk fra dette tema. Ikke desto mindre påske inspireret design behøver ikke at være begrænset til æg. Der er masser af andre visuelle signaler, som du kan bruge i din spisestue, der vil gøre en påske familie komme sammen føler helt adskilt fra en Thanksgiving eller en jule middag. Hvis du kan, giv din spisestue et nyt lag maling. For den ultimative blank lærred at virkelig sætte din påske dekorationer gå for en offwhite farve til dine vægge. Sæt derefter på arbejde med nogle springtidsstoppere.

Påske Center stykker.

Udsæt dit spisebord klar til formel spisning eller en uformel buffet stil frokost med et påsk inspireret center stykke, der vil sætte den rigtige tone for alt andet. Brug en bakke til at lave en base til dit midterstykke, så du let kan flytte den rundt. Arranger en gruppe af porcelæn vaser med påskeliljer eller andre forår blomster i trekantede grupper på tre, så displayet fungerer godt fra alle vinkler. Hvis du har nogle unge der deltager, føler du ikke, at du skal holde fast på den søde faktor. Når alt kommer til alt, skal dit midterstykke give mulighed for noget sjovt at blive haft.

Dekorative æg.

MoreINSPIRATION
  • 10 Last minute DIY dekorationer du bør prøve denne påske
  • 5 Easy Easter Day Decor Ideas
  • Dekorerer til påske med Pantones årets farver

Børn elsker at dekorere deres eget ædeleskaller. Hvis de er ude af skole, er det et godt hjem håndværk projekt at male nogle æggeskaller i levende farver. Når du er færdig, skal du arrangere dine prydede skaller i skåle for at vise dem. Tilsæt lidt halm til en lidt rustik stemning. For et mere voksen udseende, tag et udvalg af forskellige farvede æg i deres naturlige tilstand og placer dem på en tilfældig måde i en skål. Urtelæg og ænderæg ser attraktive ud til traditionelle hønsæg. Sprøjt maling nogle æg til at give dem en metallisk glans og læg en på hver serviceplade. Æg kan også gøre et godt center stykke valg i påsken tid.

Spring Floral Displays.

Alt, der begynder at blomstre i din have, vil gøre det til det ideelle spisebordsudsmykning. Det er en skam at vælge haven blomster at bruge indendørs. Men hvis du har en busk, der blomstrer, så tag nogle stiklinger fra den til brug med dine påske dekorationer. Hvis du ikke har noget passende, så prøv din lokale blomsterhandler, hvem er bundet til at have nogle ting, der er specielt forberedt til sæsonen.

Suspended Decorations.

Du skal ikke bare dekorere din spisestue bord. Hæng nogle dekorationer rundt i lokalet, ligesom du ville i julen. Lysekroner, suspenderet over dit bord, ser altid godt ud i forårslampen. Lav en egenskab af din belysning ved at hænge nogle påskeinspirerede dekorationer fra den over bordet.

Lenten kranser.

Kranser er en anden dekoration, der ikke kun er til jul. Kranse vil fungere specielt godt, hvis du har skubbet dit spisebord til siden af ​​rummet for at gøre plads til en buffet stil service. Hæng kransen på væggen centralt bag bordet for at skabe et nyt brændpunkt.

Billedkilder: 1, 2 & 3, 4, 5, 6, 7 & 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar