Industrialiser din spisestue med metal spisestue

Der er noget helt bekendt med træ spisestole. Alle har eller haft dem i deres hjem på et tidspunkt. Så uanset hvordan deres design ville se ud, nogle gange kan de bare ikke skille sig ud. Måske ville en anden tekstur eller materiale være en mere vellykket mulighed. Metal spisestole er ideelle, hvis du ønsker at give et industrielt udseende til værelset.

I en minimalistisk indstilling som denne ville andre typer spisebordsstole have gjort pladsen overfyldt og lille. De tynde rammer og det overordnede slanke design gør det muligt for denne lille spisekrog at forblive luftig.

Det Tolix metal stole er ideelle, hvis du ønsker at give et øjeblikkeligt fransk industrielt udseende til din spisestue. Balancere indretningen med et træbord og en rustik lysekrone.

Hvilken bedre måde at understrege stærke kontraster på, end ved at kombinere et robust levende kantbord og et sæt af Eames ledestole? Komplementere dem alle med nogle lave hængende vedhæng lysarmaturer med en delikat design. Tilgængelig for $ 779.

Hvis du ønsker at skabe en afslappet atmosfære i spisestuen, overvej disse Regal Rochester metal patio stole. Deres metalstruktur giver dem en imponerende allure, men designet gør dem afslappende og behagelige. {Fundet på webberstudio}.

Det Emeco Navy stol har et klassisk udseende men med et moderne twist. Komplet dem med et rustikt træ spisebord og resultatet bliver et eklektisk, men afbalanceret indretning.

En af de nemmeste måder at tilføje et industrielt twist til spisestuen er med aluminium stole og Delta sidestole gør dette virkelig nemt og naturligt. De er robuste, men lette og har en udpræget industriel tekstur. Tilgængelig for $ 19.

MoreINSPIRATION
  • Vær sikker på farve - Sådan integreres røde stole i spisestuen
  • Sådan vælges de rigtige spisestue stole
  • Farverige stole - en fantastisk måde at tilføje dynamik til spisestuen

Hvis på den anden side dit ønske er at opretholde en moderne stemning, den Mart Stam stole tillader dig at gøre det takket være deres flydende, enkle og iøjnefaldende design. Det cantilevered design giver dem også et skulpturelt udseende.

Selvfølgelig er den bedste måde at opretholde balance på, en kombination af træ og metal, og det er præcis det Elson stol tilbyder i en elegant og moderne form. Metaltængerne giver det et let og arctiectural udseende, mens mangotræet giver det elegance.

Der er mange andre design valg. For eksempel dette flåde børstet nikkel stol er enkel, komfortabel og ret skulpturelle selv. Designet af Jason Lewis, stolen er tilgængelig til en pris af $ 179.

Og lad os ikke glemme de udendørs spisesteder, hvor metalstole normalt ser naturlige ud. Det Grid havestole, for eksempel, er enkle, men ikke fuldstændig forgettable, takket være de små accent detaljer. {fundet på archiproducts}.

Det Leaf side stole er endnu mere interessante. Stolen er designet til at ligne et element, der er til stede i naturen, og er blevet ikoniske stykker, der kan integreres perfekt i haver og andre udendørs rum. Tilgængelig for $ 504.

Der er noget rigtig tiltalende med designen af Lucy stol. Fluidsædet og ryglænet, slædebasen, den dristige farve og kombinationen af ​​mønstre giver den et overordnet komplet industrielt look. Tilgængelig for $ 425.

Og taler om stærke industrielle vibes, tag et kig på Reed stol. Selv om de mange antikke zinkbelagte jerntråde, der ombrydes rundt om stolens ramme, giver det en hård kontur, er designet faktisk overraskende komfortabelt. Tilgængelig for $ 169.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar