Skål Pejs For Et Varmt Udendørsområde Dette Forår

Pejsen er det objekt, du kan bruge i kolde aftener, når du og dine venner eller familie vil sidde på terrassen taler eller bare beundrer stjernerne i nattens stilhed. Det specielle design er perfekt til altan, terrasse eller dæk. Materialet, der er lavet af, er stål, som forandrer alle slags vejr.

Med denne særlige enhed kan du fange den nøjagtige lejrbålånd, uden ikke så meget travlhed og agitation. Den vigtigste del er, at du ikke skærer træer for at opretholde ilden. Pejsen kan bruges til at dekorere din have og din balkon. Nu kan du gå natten med at fiske på flodbredden uden at være opmærksom på koldt vejr. Du vil føle dig i de fiskekanaler.

MoreINSPIRATION
  • Napoleon 42 tommers udendørs gas pejs
  • Udendørs pejs fra restaurering hardware
  • Volcano ModFire udendørs pejs design

Pejsen giver dig en drømmende sindstilstand. Brand har været en vigtig del af alle kulturer og religioner fra førhistorien til moderne og var afgørende for civilisationsudviklingen. Det er blevet betragtet i mange forskellige sammenhænge gennem historien, men især som en metafysisk konstant i verden. Brand er renhed og giver en god stemning, en god energi. Farven fra, hvad skålen er lavet af, er sort. Det primære materiale er stål og det sekundære materiale er rustfrit stål. Produktet er lavet i Kina og dets dimensioner er 24 runde 9h. Det moderne design er en EcoSmart pejs, som gør det nemt for alle. Tilgængelig for 745 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar