Diva stol af Matthias Demacker

Folk har brugt senge for evigt, selvom de ikke altid var i den form, vi kender i dag - da de var senge af hø, faldne blade, uld og mange andre materialer. Men stole er meget yngre, som de har dukket op senere, når den menneskelige hjerne har udviklet sig meget, og når den menneskelige position begyndte at være perfekt vertikal. Selv nu er stole kun brugt af mennesker, da ingen af ​​dyrene kan bruge dem, så vi kan sige, at det er noget for de kloge personer.

MoreINSPIRATION
  • Casta Diva Resort nær til Milano
  • Duoback Koreas funktionelle stol Duorest Alpha
  • Munchen stol af Matthias Sauerbruch og Louisa Hutton

Nå, hvis du ser den teknologiske verden, der omgiver os, og de enorme skyskrabere, der kun er bygget til kontorer, vil du indse, at vi lever mere end halvdelen af ​​vores liv på kontoret, og vi har brug for noget at sige det. Vi har brug for en erklæring om vores position og magt og det faktum, at vi, kvinder, er lige så gode som mænd og endnu bedre. Og Diva stol designet af Matthias Demacker er den perfekte sætning. Stolen er utroligt rød og behagelig, elegant, men også nyttig. Du kan bruge disse ord meget sjældent i samme sætning, når du beskriver en ting, men denne Diva stol er meget flot og smukt.

Denne stol har ingen ryglæn, men det ser meget feminin ud og har også en del, der er lavere end resten, bakket op af en højere en, der kan bruges med denne funktion. Men enkelheden og stilen imponerede mig virkelig, selvom jeg taler om en stol, ikke en diamant her.

Den mest usædvanlige og unikke egenskab ved denne stol er formen som et komma, men den længere del er faktisk en fodstøtte. Brug det, når du er træt eller arbejder på din bærbare computer eller noget andet, men du vil elske det efter ti timers arbejde på dit kontor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar