Guddommeligt sommerhus i Cantabria

Dette er en top klasse sommerhus i Cantabria, Spanien og tilhører et par med fem børn. Moderne rustik stil og nemme at rengøre møbler er nogle sætninger, der beskriver dette hus bedst. Huset har en stor stue med ædru træ gulve og stor gulv til loft højde.

Store vinduer med trykte gardiner, imponerende malerier og blomstervaser og moderne lysarmaturer og lamper fuldender det fascinerende udseende af stuen. Det store soveværelse er rummeligt med velvære seng og giver tilstrækkeligt naturligt lys til at rejse ind. Børneværelset er lavet i smarte nuancer af blå, hvid og brun. Men det vigtigste rum i et hus er stuen, hvor alle familiemedlemmer samles om eftermiddagen og tilbringe lidt tid sammen. Derfor er stuen design meget omhyggeligt udvalgt og lavet.

Valget af en rød sofa er meget inspireret, så du har brug for levende farver i et hus med så mange børn, og der er også mange puder og puder, meget værdsat af både børn og voksne. Der er en pejs, der gør rummet endnu mere hyggeligt og to hvide rum, der kan bruges på mange måder, for eksempel at støtte frugtskåle som i billedet. De komfortable lænestole og det hårde træbord i et hjørne kompletterer billedet af en perfekt stue til en stor familie.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar