DIY Argyle Sock Vases

De fleste gange gør DIY projekter ud over deres praktiske side de også en sjov aktivitet. De kan fylde din fritid på en regnfuld eftermiddag eller en kedelig dag, du bruger hjemme. Aktiviteten kan blive endnu sjovere, hvis du bruger nogle søde materialer som for eksempel nogle par sokker.

Kvinder hader normalt det øjeblik, når de finder deres mand sokker overalt i huset. Nu, hvis du forbereder dig til at starte et sjovt DIY-projekt baseret på brugen af ​​nogle par sokker, kan du glemme denne hændelse og endda blive glad, når du finder dem. Hvis par sokker har et dejligt og interessant design, så kan det blive perfekt til din DIY Argyle Sock Vases.Here er de materialer, du har brug for: sokker, skibe, nåle og tråd, saks og skrot stof.

MoreINSPIRATION
  • DIY polstret fodskammel
  • Sådan dækker du en lampeskærm med stof
  • DIY Udsmykket Fabric Flower Pillow

Nu er du klar til at starte dit arbejde. Træk sok over skib for at sikre, om det passer fint, og du kan lide formens form. Skær sokken en tomme under skibet. Træk det af fartøjet for at sy det. Sæt din fartøjsbase på de resterende sokker og spore bunden. Gør dette også på dit skrotstof. Skær de to basisformer ud. Træk sok over skib for at sikre, om det passer fint, og du kan lide formens form. Skær sokken en tomme under skibet. Træk det af fartøjet for at sy det. Sæt din fartøjsbase på de resterende sokker og spore bunden. Gør dette også på dit skrotstof.

Skær de to basisformer ud. Pind skrotstoffet til sokestofet, så skrotet går indvendigt og soklen vender ud på bunden. Snu sokken ind og ud igen på skibet. Fold det ekstra stof under bunden og pin det inde i den cirkelskabelon, du lavede med skraldesten vendt ud.

Når du syr det og vender det indvendigt ud, vil du få sokkelbasen vendt udad, hvilket er hvad du vil. Sy basen til resten af ​​sokken ved hjælp af matchende farve tråd. Snip et overskydende stof, når det er syet for at fjerne bulk fra bunden. Drej indvendigt ud og skub sokken over dit skib. Du kan stå op med båndet øverst for at gøre det lige. {Fundet på designsponge}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar