DIY: Art stykker til hjemmet

Bare ved at tilføje et kunstværk, kan du forvandle ethvert værelse i dit hus. Kunst tilføjer stil og flair til ethvert rum, tilføjer det noget specielt og enten skaber et fokuspunkt i rummet eller som det perfekte efterbehandling i dit design. Mange mennesker har den misforståelse, at kunstværker betyder store penge, hvilket slet ikke er tilfældet. Ingen sagde, at du har brug for en Picasso, der hænger i din stue for at få den ønskede effekt. Faktisk kan du blive kunstneren selv og skabe de perfekte kunststykker til dit hjem.

Fotografering

En af de hurtigste og nemmeste måder at tilføje kunst til dit hjem er med fotografering. Du skal ikke bekymre dig om at have professionel træning på fotograferingsområdet, fordi alt hvad du behøver, er noget kreativitet og et grundlæggende digitalkamera. Tag nogle billeder af blomster i din have, din fars fødder i vandet ved søen, himlen på en overskyet dag, eller hvad du ellers vil have.

Det store ved fotografering er, at det er virkelig så nemt at gøre, og du kan redigere ethvert billede for at få det til at se lige, hvordan du vil. Drej et billede sort og hvidt, øg farven for et mere dramatisk udseende, eller beskær billedet for at skabe et mere abstrakt udseende.

Odds og Ends.

MoreINSPIRATION
  • 5 enkle, beroligende boligindretningstykker
  • Opret dit eget hjemmeværktøj - 5 sjove og enkle projekter
  • 10 stykker fed, kraftfuld og stor væg kunst til hjemmet

Selv ved at bruge tilfældige odds og ender fra hele huset, kan du oprette et dejligt stykke kunstværk. Tag et par dåser, der ellers ville havne i genbrugsstaden, tag indpakningen og lim dem sammen. Sæt nogle friske blomster inde og monter stykket på væggen for et moderne, hip look.

Natur.

Tryk en tørret blomst mellem to glasruder og hæng den på væggen for en subtil, sød berøring af naturen. Brug nogle akvarel maling til at piske et abstrakt kunstværk, der indeholder solsikker, regnbue eller fugle for at bringe naturens indvendige inderside. Du kan endda tage et stykke blomster eller damask tapet, ramme det og bruge det som et hurtigt, enkelt kunststykke, der virkelig gør en erklæring.

Mad.

Hvis du er mere af en food coneisseur, hold dig til dette for din DIY kunst stykke arbejde. Indram et postkort med et par vinglas eller endda en menu fra en af ​​dine foretrukne fancy restauranter. Eller prøv nogle madudsmykninger, en meget populær udsmykningside, der ses i mange hjem fra slutningen. Indsæt nogle små te-lys i kålhoveder og monter dem på væggen, eller skær indvendig af nogle avokadoer, dypp dem i maling og stempler over et stykke papir i forskellige farver til et sjovt, frugtageligt stykke.

DIY projekter er altid meget sjovt, og disse kunstprojekter sparer ikke kun en masse penge, men hjælper også med at personliggøre dit hjem mere. Du har smukke kunststykker hængende på dine vægge, der giver dig en stor følelse af stolthed og en sjov historie bag dem for at fortælle gæster, når du er underholdende. Brug din kreativitet, udtrykk dig selv og mest af alt, sjov med det. {Billedkilder: 1,2,3,4,5 og 6}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar