DIY blå ombre falder farve stol

Engang meget populær, denne tendens er blevet en tidløs detalje. Så lad os se, hvordan vi kan indarbejde det i vores hverdag. I dag viser vi dig, hvordan du laver en ombre stol med blåt nuancer. Lad os først se, hvilke materialer du har brug for til dette projekt. Nå, selvfølgelig, en træstol. Du skal også bruge ståluld, en dråbeklud, handsker, en maske og beskyttelsesbriller, spraymaling primer og tre farver spraymaling. I dette tilfælde er disse farver blanke hvide, blå og marineblå.

Start med at slibe stolen med stålulden. Sørg for, at du bruger handsker til dette. Dette trin er nødvendigt for at gøre det muligt for malingen at holde sig bedre. Når du er færdig med det, skal du begynde at prime stolen i tynde og lige jakker. Du skal bruge masken og beskyttelsesbrillerne til det. Sørg for at anvende primeren på hele overfladen af ​​stolen. Flip den over og anvend også primeren nedenunder. Vent, indtil det er tørt og begynde at anvende farverne. Først afgøre det design, du vil oprette. I dette tilfælde blev stolen opdelt i tredjedele, og hver farve dækker en del.

MoreINSPIRATION
  • Ombre Painted Dressers Sæt farve i perspektiv
  • Sådan genoplive du en gammel stol ved hjælp af maling
  • Sådan genfoldes en stol: 10 flotte ideer

Tag en af ​​farverne, i dette tilfælde hvid, og begynd at anvende den hvide maling over grænsen du har valgt. Påfør 3 eller 4 lag hvid hvid maling. Når du er færdig med det, gå videre til den næste farve. Først måles midterdelen i blå og påføres tynde frakker frem og tilbage. Fade vil fremstå naturligt. Sprøjt også spindlerne i små sporer. Du kan flip stolen og male bunden også, før du fortsætter med den tredje farve. Når du er færdig med det blå, skal du anvende den samme teknik til den tredje farve. Lad det tørre og det er klar til brug. Du kan vælge hvilken farvekombination du vil, og du kan også anvende mere end tre farver. {Fundet på designkonge og viste på diviniminimalist}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar