DIY opslagstavle med skodder

Et opslagstavle er ikke et meget almindeligt element i de fleste hjem. Det kan dog være en meget praktisk tilføjelse. Det bedste ved denne ene er, at du kan lave det selv. Lad os se de materialer, som du skal bruge til projektet. Da det er et opslagstavle med skodder, skal du først finde nogle skodder. Derefter har du brug for et værft stof, 12 fod 1 x 1,5 tommer træ, 4 træskruer, 4 gipsskruer, 2 nøglehulsfure, 8 små spændeskiver, 4 hængsler, 2 skabs dørlås, primer, maling, 2 små skuffer træk, træfiller, møbler negle, homasote bord, en hæftepistol og hæfteklammer, en boremaskine, en hjørne klemme, miter boks, sandpapir, stof saks, en skruetrækker, målebånd og en blyant.

Det lader til en meget lang liste, men de fleste af disse ting er nemme at finde. Lad ikke se, hvad du skal tage for at oprette tavlen. Først måler skodderne. På denne måde ved du, hvor stor rammen skal være. Derefter måle træet og klippe stykkerne til rammen. Smør let hvert stykke og brug en hjørne klemme til at holde hvert hjørne på plads, mens rammen monteres. Brug skruer til at holde stykkerne på plads. Brug derefter træ fyldstof til hullerne.

MoreINSPIRATION
  • DIY Hoop Display Board
  • DIY Indrammet kort Corkboard Bulletin
  • Lav en hylde ved hjælp af Repurposed Wood Shutters

Skær derefter bordet efter de dimensioner, du tidligere har bestemt. Skær også stoffet, men sørg for, at det er større end brættet. Dæk brættet med stoffet og hæft det til bagsiden. Anvend nu primeren og malingen til rammen og skodderne. Du kan bruge en pensel, men spray maling ville være bedre. Efter at malingen er tør, indfør brættet og tryk det tilbage. Brug nøglehulsfastgørelser til de øverste hjørner. Brug derefter to hængsler til hver lukker og fastgør dem til rammen. Ved slutningen skal skuffen trækkes og hænge opslagstavlen på væggen. Det fulde projekt på craftynest.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar