DIY chickadee tree topper dekoration

Jeg kan ikke vente med at dekorere mit juletræ. Jeg elsker alle dekorationer og lysene. Selvfølgelig forsøger jeg altid at være original og komme med en frisk indretning. Det er nemmere at gøre, når du laver dine egne dekorationer. Det er faktisk en rigtig god ide. Det er både sjovt og praktisk, og i sidste ende får du nogle dejlige juledekorationer, du har lavet af dig selv. I dag skal vi lære at lave en chickadee tree topper.

Til dette har du brug for en printer, saks, en chickadee tree topper skabelon og ornament skabelon, nogle udskriftspapir, tape, snor og eventuelle ekstra sjov kunst forsyninger som markører eller maling. Udskriv først pdfs'erne. Det er bedre at bruge tunge papir eller karton, fordi almindeligt papir har tendens til at miste sin form og konsistens. Derefter skæres ud og flip dem over. Skær et stykke snor omkring 6 inches lang, loop og knude det og tape det på papiret.

MoreINSPIRATION
  • Attraktive Hæklede Juletræ Ornamenter
  • Joyful Snowman CD Juletræ Ornament
  • Awesome juletræ ornamenter, der tilføjer charme til dit hjem

Derefter begynder du at folde papiret i en tredimensionel form. Brug tape til at samle det. I slutningen lægger du bare en rulle med dobbeltklæbebånd inden i spidsen og klemmer. Og på den måde forbliver den lukket i bunden. Nu kan du enten hænge ornamentet ind i træet eller bruge åbningen nederst til at glide det over toppen af ​​træet. Du kan også tilføje nogle farver og komme med sjove prints. Og sådan får du en personlig dekoration til dit juletræ. {Fundet på designsponge}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar