DIY Confetti Pumpkin til en festlig Halloween

Jeg elsker det, når ferie dekorationer overlapper hinanden; hvor en sæson stil inspirerer en anden sæson indretning. Dette DIY konfetti-græskar er bare et sådant projekt - nytårsaften møder halloween med et mat sort græskar og masser af kobberfarvede "konfetti".

Dette projekt er ret simpelt, selvom det ikke er så hurtigt som nogle på grund af konfetti placeringen. Så sæt dig ind med en god podcast og nyd det med at skabe et mousserende mesterværk til dette års DIY Halloween-indretning.

Nødvendige materialer:

  • Håndværk græskar (s)
  • Flad / mat sort spray maling
  • Metallisk tape
  • Saks

Udlån en lidt "rigtig" smag til din konfetti græskar ved at forlade stammen i sin naturlige tilstand. (Eller hvis du vil male det, skal du overhale dette trin helt.) Placer stammen i en plastikpose og drej lukket.

Placer malerenes tape rundt på stammen for at holde plastposen lukket og på plads.

Sæt græskar på en dråbe klud, og skyll din spray maling. Arbejd med lysslag og sprøjt hele græskar.

Selv matt / flad spray maling ser glans ud, når den er våd. Lad ikke dette forstyrre dig.

Det bliver fladt som det tørrer.

Tilsæt et andet lag maling efter ca. 5-10 minutter, og pas på at indersiden af ​​alle græskarpletterne er malet. Tip: Arbejd dig rundt i græskar med uret for et lag maling, vent 5-10 minutter, så arbejd dig rundt mod uret for det andet lag maling.

Da din spraymaling tørrer, kan du bruge din tid ved at skabe dine "konfetti". Dette kan virkelig være noget med et metallisk ansigt og en klæbrig ryg - washi tape ville fungere godt, som ville kontakte papir eller malet maskebånd eller noget, virkelig. Dette særlige eksempel bruger kobber insekt repellant tape, fordi det er hvad jeg havde på hånden og fordi ... kobber. Yum.

Skær konfetti-størrelse bits af dit bånd. Disse bør stå i forhold til størrelsen af ​​dit græskar; For meget små græskar, vil du sandsynligvis have dem til at være mindre end en tomme lang (dette eksempel viser 1 "tape).

Skær omkring hundrede millioner af konfetti bits. Hold dem slanke, så de, når de anvendes, ligner konfetti.

Når dit håndværk græskar er grundigt tørret (læg mærke til, hvor matte det er? En perfekt baggrund for metalbåndstykker), er du klar til at begynde.

Fjern forsigtigt dine malere tape og plastikpose.

MoreINSPIRATION
  • 15 Glam Pumpkin Designs Til En Glitzy Fall Og Halloween Decor
  • DIY Clay Pumpkin Candy Bowl til Halloween
  • 13 DIY no-carve græskar dekoration ideer til denne Halloween

Fordi der er så mange stykker konfetti, anbefaler jeg at bruge pincet til at fjerne ryggen fra klæbebåndet. Dette hjælper med at reducere papirknippotentialet ved at bruge din fingernegle igen og igen og igen.

Start nær bunden af ​​dit græskar. Du kan, selvom du helt sikkert ikke behøver at tilføje konfetti til selve bunden af ​​græskar. I dette eksempel tjente den første del af græskarens sider, der buede op fra bunden, som konfettiets udgangspunkt.

For at gøre disse græskar konfetti arbejde, vil du have konfettierne være tykkeste i bunden af ​​græskar, og derefter gradvist lysere som du flytter op græskar sider mod stilken. Dette ligner flydende konfetti.

Tip: Vedligehold et par huller i maling, der viser gennem dine konfetti-bits, når du anvender dem nær bunden, men tøv ikke med at overlappe dem for virkelig at lave en solid visning af metallisk konfettifarve her nede.

Ca. en tredjedel af vejen op på græskarens sider (konfetti skal være temmelig pakket i denne nederste tredjedel), er det på tide at begynde at adskille konfettierne lidt mere. Flyt ind i konfetti grupper af to eller tre, snarere end hele masser. Så på den øverste tredjedel af græskar bør konfetti bits kun være singler.

For at forbedre kontrastmassens kontrast mod enkelt konfetti bit, og hvis du har ekstra konfetti strimler, er du velkommen til at udfylde bunden af ​​græskar endnu mere på dette tidspunkt.

Det ser godt ud. Dette er en slags terapeutisk, i en DIY håndværk måde.

Bunden af ​​dette græskar ser sådan ud. Kobber er temmelig solid i bunden eller deromkring, så bliver malingsgabene synlige mellem konfettibitene, bliver mere og mere sparsomme, når de rejser op på græskarens sider.

Brug græskar som en selvstændig dekoration, eller par med andre neutrale græskar for et unikt spin på din Halloween-indretning i år.

Dette projekt kan ændres på en række måder - Skift kobbermetalbåndet til guld eller sølv, hvis du vil matche den indretning, du allerede har.

Du kan også vælge en anden maling farve - hvid eller creme med kobber eller guld konfetti vil gøre din décor til Halloween samt gennem Thanksgiving ferie lysere.

Hvis du har metalliske retter, overvej at koordinere din konfetti græskar med dem. Guld trim på nogle stemware, for eksempel, kan få dig til at prøve guldtape på din konfetti græskar.

Denne kobber konfetti-græskar stjerner i et simpelt centerpiece med kobberhammerede drikkekopper på bordet.

Du kan prøve at bruge en rigtig græskar til dette projekt, hvis du vil.Pas på, men voksens evne til nogle græskar skaller gør det sværere for maling og tape at holde fast og blive sat. Og du vil ikke være i stand til at holde det år efter år.

Vi håber du nyder at lave din egen DIY kobber konfetti græskar. Glad Halloween DIYing!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar