DIY Curtain Rods - Nem, sjov, billig og inspirerende ideer, du vil elske

Et værelse virker ofte ufuldstændigt uden vinduesbehandlinger. Hængende gardiner kan ændre rummet meget, hvilket giver det mere privatliv og en mere indbydende stemning. Vi kommer ikke ind i alle typer gardiner, stofferne, farverne og alt andet. I stedet skal vi tale om gardinstænger. Dette er noget, du normalt køber, og har nogen installeret systemet, men hvad hvis du skulle gøre alt selv? DIY gardin stænger er en interessant tendens i disse dage og i pleje du vil vide mere om det, er vi parat til at give dig nogle eksempler.

Du kan lave gardinstænger ud af en række forskellige materialer, men træ tendens til at være den mest almindelige og mest alsidige løsning. Lad os starte med et projekt, vi fandt på maisondepax. For at sammensætte den DIY gardinestang, der findes her, har du brug for to træbeslag, en lang trækniv, en sav, en boremaskine, sandpapir, træfarve, varm grå kridtmaling, mørk voks og dowel caps (disse er valgfrie).

Hvis du foretrækker noget mere robust end træ, kan du bruge en metalstang i stedet for en dowel. Som det viser sig, ville en elektrisk ledning fungere fint og ville være temmelig billigt også. Bortset fra det har du også brug for nogle hjørnebøjler, en hulremme og nogle møtrikker og bolte. Følg instruktionerne på lovelyetc for at finde ud af, hvordan du kan opbygge og installere en sådan gardinstang.

Elektriske rør DIY gardin stænger har den fordel at være meget praktisk, holdbar og billig at lave. De har imidlertid en tendens til at give rum et vist industrielt udseende, som ikke altid overholder det ønskede resultat. Selvfølgelig er der mange tilfælde, hvor denne detalje ikke er virkelig relevant. Tjek disse chic gardin stænger featured på apartmenttherapy. De er nemme at lave, og alt hvad du behøver er elektrisk ledning, gardinstænger, spraymaling og valgfrie elementer, som du kan finde i selvstudiet.

Gardinstænger behøver ikke at være perfekte. Faktisk tjek disse rustikke grene DIY gardin stænger fra lifeovereasy. Det er rigtigt, de er ikke lavet af dowels, men ud af lange grene, der er ret lige, men har deres ufuldkommenheder. Selv parenteserne er også lavet af grene. Designet er naturligvis rustik såvel som meget originalt og unikt.

Kobberrør kan også lave stilfulde gardinstænger, og hvis du kan lide udseendet, kan du drage fordel af det for at tilføje et par andre matchende detaljer i hele rummet. Du kan tjekke julieblanner for at finde ud af detaljerne om projektet. Vi kan give dig en kort liste over forsyninger, som du skal bruge, hvis du beslutter dig for at forfølge denne kølige ide: kobberrør, kobberspraymaling, flanger, kobberadaptere, albuer, tees og en rørskærer.

Som du kan se, er det ikke svært at lave dine egne gardinstænger. Faktisk er det ret nemt, uanset hvilket materiale du vælger at bruge. Træhåndtag er tilgængelige, og du kan skære dem til den ønskede længde, som er let og bekvemt. Du kan sprøjte maling dem, hvis du vil, men de ser charmerende nok i deres naturlige tilstand også. Knobene i enderne er et godt præg. Vi kan virkelig godt lide disse fra myfabulesslife.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man laver smukke gardinstænger ud af trægrene
  • Hvordan vælger du de rigtige gardinestænger?
  • En inspirerende samling af DIY Macramé-projekter, du vil elske

Metalrør har deres egen måde at stå på, når de bruges som gardinstænger. De har et stærkt industrielt udseende, og nogle gange er det præcis hvad rummet kræver for at kunne se fuldstændig og harmonisk. Hvis du har brug for lidt inspiration, skal du tjekke galvaniserer rørgardinprojektet fra littleredbrickhouse. Det er nemt, og vi kan virkelig godt lide den måde, hvorpå det sorte rør kontrasterer med de hvide gardiner.

Da det er så nemt at lave dine egne gardinstænger, kan du drage fordel af det for måske at omorganisere dit hjems interne layout. For eksempel kan du bruge gardiner til at opdele to rum på en afslappet måde. Under alle omstændigheder overveje at gøre stangen skiller sig ud. Måske kan du omlægge noget som en padle eller en antik bådkrog som den ene, der findes på findilverpennies.

Alt, der har den rigtige form og længde, kan omfordeles til en gardinstang. For eksempel kan et PVC-rør fungere fint. Skær det i størrelse og brug lidt spraymaling for at få det til at se ud så kedeligt og almindeligt. Projektet på livelaughandcraft foreslår også at tilføje to træblokke i enderne. Kombinationen er meget inspireret.

Der er masser af måder at gøre DIY gardin stænger ser interessant ud. Du kan prøve at tilpasse en stang ved hjælp af garn. Det er en ide, der kommer fra thewickerhouse. Dybest set tager du bare en almindelig og billig stang, og du sætter garn omkring det fra ende til ende. Du kan bruge en varm limpistol for at sikre, at garnet forbliver på plads. det tager lidt tid, men resultatet er ganske inspirerende.

Hvis du ikke har noget imod gardiner, der holder fast på plads, behøver du ikke engang en stang. Du kan bare vedhæfte en træplade til væggen lige over vinduet og derefter hamre en masse store negle i den på lige afstande. Hvert søm vil holde en ring. Du vil ikke være i stand til at trække gardinerne op, så husk det. Hvis du kan lide denne ide, så tjek den fulde vejledning om, hvordan du laver denne gardinhanger på inspireret bycharm.

Taler om gardiner, der ikke glider på stænger, er der også denne cool design idé på oliveandlove.Stangen er erstattet af et stykke genvundet træ med en virkelig cool finish, og ringene erstattes af metal kroge. Overvej denne mulighed for din shower curtain eller for et gardin, der fordobles som en rumdeler.

Kan du tro, at disse DIY gardin stænger er lavet af PVC rør? Dette er et af de mest geniale og overkommelige ideer på vores liste. Naturligvis er der brug for spraymaling for at få rørene til at se mindre ud som PVC-rør og mere som de faktiske gardinstænger. Du skal også bruge parentes og PVC-koblere, hvis du vil have din gardinstang rundt om hjørnet. Der er en god tutorial på 7layerstudio, der viser dig alle detaljer om dette projekt.

PVC-rør og trækåger er ikke dine eneste muligheder, når du laver gardinstænger. Faktisk er nogle af de mest interessante designs dem, der holder sig væk fra alle de sædvanlige ting. Et godt eksempel er projektet fremhævet på vintagehomelove, som indebærer nogle tykke reb, hex nødder, fender skiver, båd klipper, øjenbolte og gardin ringe. Dette genopliver helt DIY gardinstav ideer, som vi var bekendt med.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar