DIY Stilfuld Dør Stopper

Har du nogensinde oplevet en selvlukkende dør? Det sker godt, om vi kan lide det eller ej, og hvis du er bekendt med dette fænomen, ved du også, hvor irriterende det kan være. Min studio dør fører ind i haven, så det ville være rart at holde det åbent i de varme dage og aftener, men det ville ikke lytte, ligegyldigt hvor fint jeg spørger! Jeg var nødt til at komme med en alternativ løsning til at løse dette problem for godt og stoppe med at bruge hvad som helst på gulvet, herunder magasinbunker, planter eller stole. Jeg lavede dem meget enkle dør stopper ud af træblokke og glammede dem op med lidt maling. Det er super hurtigt og nemt, og du kan vælge enhver farve, der passer til din hjemstil!

Se kig på vejledningen nedenfor for at se, hvordan du laver DIY Hvid & Guld Dørstop:

Du får brug for:

  • Træblok / skåret i to trekantstykker.
  • hvid og gylden spray maling eller normal maling og en pensel

Instruktionerne er meget enkle, men jeg vil fortælle dig præcis, hvad jeg gjorde her for at gøre disse stop. Først og fremmest fik jeg træblokken opdelt i to trekantede former på min lokale hardware butik. Du kan klippe det hjemme eller købe klare blokke, men det er op til dig, men husk at de ikke skal være kortere end 10 cm. Hvis du skærer dem selv, vil du måske slipe overfladerne før maling, for at sikre, at de er glatte og rene.

Når de er poleret, skal du male dem med hvid maling og vente på, at den tørrer. Marker det øverste område ved hjælp af tape, og du vil male forskellige farver (gylden i mit tilfælde). Det vil holde fine, lige linjer, der deler de to farver.

MoreINSPIRATION
  • 22 Dekorative dør stopper, der tilføjer jubel til dit hjem indretning
  • DIY Dørstopdesigner dit hjem behov lige nu
  • Stilfuld skærm lavet af en enkel streng

Spray maling enderne ved hjælp af guldmaling og vent igen, at stopperne tørrer godt. Fjern forsigtigt båndet fra blokkene, og de er klar til brug! Nu kan du stoppe alle døre fra lukning!

Magi! Jeg kan virkelig godt lide, at de arbejder og ser så cool ud! Når du ikke behøver at holde din dør åben, kan du vise dem på en hylde eller et skrivebord, som en geometrisk dekoration. Jeg er lidt forelsket i dette projekt og det endelige resultat ... hvad synes du? Hvad bruger du til at stoppe din dør fra at lukke?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar