DIY Brandslukker Vase

Hver institution har en brandslukker eller endnu mere for at beskytte dem mod dårlige hændelser. Disse ildslukkere har sædvanligvis en brugstid, og derefter erstattes de med nogle andre nye. Tænk nu på, at du bliver nødt til at erstatte din egen brandslukker, hvad ville du gøre med den gamle?

Her er det en interessant ide. Du kan oprette en DIY brandslukker Vase. De materialer du har brug for er: en tom ildslukker (med dysen fjernet), 1/2 "bredt maskeringsbånd, primer til metal, pensel eller svampebørster, to akrylmalingfarver (spraymaling vil også fungere godt!), klar sprøjtetætning (valgfrit).

MoreINSPIRATION
  • DIY Peeling Paint Effect Vase
  • Sådan stil og nyd en brandskål til en hyggelig oplevelse
  • DIY Paint Drip & Milk Glass Vase

Sug din tomme ildslukker i varmt vand og fjern så meget af etiketten som muligt. Et barberblad kan være nyttigt at skrabe af stædige etiketter.

Mal ildslukkeren med primer og lad den tørre helt. Du skal muligvis anvende to eller tre lag primer. Mal hele ildslukkeren med lighteren af ​​dine akrylmalingfarver og lad den tørre. Tape ildslukkeren på alle sider fra åbningens læbe ned til bunden. Mal vasen med den anden farvefarve og lad den tørre. Fjern tape. Berør eventuelle områder, hvor maling oozed under båndet. Sprøjt vassen med et klart tæthedsovertræk, hvis det ønskes, for at beskytte malingen. {Fundet på hvidt og hvidt}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar