DIY Gilded Square Nail Key Rack

Leder du efter et stilfuldt sted at hænge dine nøgler? Træt af kedelig butik købte nøgleholdere? Opret dette nemme stativ til dine nøgler på bare et par minutter og kun et par dollars med et par materialer, du måske allerede har lagt omkring huset! Guldnaglerne giver denne nøgleholder en sjov feminin følelse, mens den balanceres ud af det rustikke og maskulinske træ. Tilpas størrelsen ved blot at bruge et mindre eller større stykke træ baseret på det, du har brug for til dit rum. Dette projekt er så simpelt, at du bliver færdig, før du ved det!

Gilded Railroad Nail Key Rack Supplies:

  • kvadrat negle (eller mini "jernbane negle")
  • guld spray maling
  • et rektangulært stykke træ til bunden (brug en størrelse, der passer til dit rum)
  • klart lag eller polyurethan
  • streng (eller skruer) til vægtilslutning

Instruktioner:

1. Start med at klare træet med polyuretan eller lak. Påfør et tyndt lag med en børste.

MoreINSPIRATION
  • Nail Polish-Dipped House Keys: En Let DIY
  • DIY Rustik Hanging Coat Rack
  • Moderne DIY Coat Rack

2. Sprøjt neglens guld med et jævnt lag spraymaling. Start med at sprøjte den ene side og lad tørre grundigt, inden du smider dem over og sprøjter den anden side. Sørg for at få toppe også!

3. Når alt er tørt, søm neglene ind i træet. Brug en klud over hver negle, når du spiker for at beskytte guldjakken. Hvis du bruger et tyndt bord (som dette), kan det være nyttigt at bore huller i træet før sømning i neglene for at forhindre træet i at splitte. Sørg for at placere neglene jævnt fra hinanden. Negle i omkring halvdelen til dybden af ​​træet og sørg for, at du har masser af søm, der stadig klæber ud for dine nøgler!

4. Når neglene er fastgjort, er dit rack næsten færdigt! Der er flere muligheder for at vedhæfte det til væggen. Du kan søm eller skrue kajestativet direkte ind i væggen (og du kan pre-male neglene eller skruerne med guld for at matche dine rack negle!). Eller du kan bruge snor omkring enderne af hver søm og hænge på en krog (men husk at du skal sørge for, at stativet er afbalanceret med nøgler, hvis du går på denne rute).

Når du har fastgjort reolen, er du klar til at hænge dine nøgler på dette nye stilfulde stykke! Se, gjort før du ved det!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar