DIY Hanging Mason Jar Udendørs Candle

Sommeren er på den måde, så det er tid til at sprænge dit udendørs rum for at forberede sig på baggårdsfester og grill. Stearinlys er en god måde at få adgang til dit udendørs rum. Mason krukker er holdbare nok til udendørs rum, og de giver dig mulighed for nemt at tilpasse dit rum. Her er en simpel vejledning til at hjælpe dig med at opgradere din baggård eller balkon på en måde, der er både praktisk og stilfuldt.

DIY Hanging Mason Jar Udendørs Candle Supplies.

  • mason krukke med låg
  • blonder (valgfrit)
  • mod podge (valgfrit)
  • tråd
  • reb
  • te lys citronella stearinlys
  • hængende plantekrog

Trin 1: Dekorer masonkrukke.

Det første skridt er at tilpasse din mason krukke til at matche din smag eller udendørs indretning. Den afbildede krukke har bare et tykt stykke blondebånd fastgjort til krukken med mod podge. Men hvis du foretrækker det, kan du male krukken, tilføje stof eller tilpasse det på en række forskellige måder. Eller hvis du vil holde det enkelt, kan du bare springe over dette trin helt.

Trin 2: Fastgør ledning til låg.

MoreINSPIRATION
  • 12 Hængende Lysekroner Du kan købe eller DIY
  • Multipurpose Mason Jars, Tips og ideer til, hvordan man bruger dem
  • Sådan laver du en Mason Jar-lysekrone med Vintage Charm

Fjern låget på krukken og skille den øverste del af den fra fælgen. Skru fælgdelen af ​​låget tilbage på toppen af ​​krukken uden at stramme den. Tilføj derefter et stykke tungtråd under låget med to cirkler på hver side som vist. Disse vil give dig en måde at fastgøre rebet på. Når tråden er på plads, stram låget for at holde det på plads.

Trin 3: Hæng krukke med reb.

Tag et stykke reb eller snor, der er omkring en fod lang og sløj det gennem hver af wireringene øverst på krukken. Træk derefter rebet tæt på sig selv. Grib begge snore af reb for at hænge krukken på en krog eller endda langs et wire hegn.

Trin 4: Tilsæt stearinlys.

Hvis du vil holde det enkelt, skal du blot tilføje et lille te lys citronella stearinlys til indersiden af ​​krukken. Men hvis du også ønsker at gøre denne del af dig selv, kan du smelte nogle voks og tilsæt et par dråber citronellaolie, derefter tilsæt en væge til bunden af ​​krukken og hæld den smeltede blanding over den.

Trin 5: Fastgør krukke til hoop.

På dette tidspunkt bør din krukke og stearinlys være grundlæggende færdig. Så tag bare to snore af reb og brug dem til at hænge krukken på en hængende plantekrog i din baggård eller på din altan. Så nyd dit nye udendørs tilbehør!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar