Sådan tilføjer du mere opbevaring til dit køkken DIY-vejen

Du kan virkelig have for meget opbevaringsplads i køkkenet. Du kan dog have for lidt. Du kan altid ændre det ved altid at forbedre dit køkkens lagerkapacitet og metoder. De DIY projekter, du kan prøve i denne forstand er mange. Vi kommer ikke til at diskutere de store, såsom bygningsskabe eller andre ting. Vi analyserer nogle få små projekter, som vil have en vigtig indvirkning på den samlede sammensætning.

Dette sæt af tre hængende beholdere er noget, du kan bruge til frugt, grøntsager eller måske til krydderier. Du kan hænge beholderne i et hjørne eller på et sted, du finder praktisk. Du har brug for tre beholdere af forskellige dimensioner. Du skal lave tre huller i hver og derefter forbinde dem med kæden.

Køkkenredskaber skal indeholde alt på ét sted, eller de vil ende op spredt overalt og skabe et rod. For at løse dette problem kan du opbygge en redskabsorganisator. Du kan bruge en vintage træ kasse eller bare en boks, en træ dowel, nogle træstykker til at bruge som skillevægge, maling og parentes. Projektet er beskrevet på abeautifulmess.

MoreINSPIRATION
  • Brug beholdere til at organisere dit køkken pænt
  • Praktiske DIY container magneter til køleskabet
  • Køkken opbevaring krukker, en god måde at organisere ingredienser og spare plads

En fantastisk måde at både gemme og vise dine køkkenknive på er med et magnetisk rack. De er ganske populære og almindelige i butikker, men de er også nemme at lave hjemme. Du har brug for et træbræt, noget sandpapir, en boremaskine, magneter, klæbemiddel og monteringsskruer. Mål og skære brættet, og lav derefter nogle små huller til magneterne. Lim magneterne på plads, og monter derefter stativet på plads. {fundet på ehow}.

En dejlig ide kan være at omfordele beholdere som dåser og krydderkasser. Du kan omdanne disse til mini-opbevaringsbeholdere til ting som kuglepenne, noter og små værktøjer som dåseåbner, sakse eller flaskeåbner. Du kan finde en detaljeret beskrivelse af projektet på ehow. Du har brug for metal spice tins, disk magneter, metal magnet klip og håndværk lim.

En murstensburk kan også lave en perfekt opbevaringsbeholder til køkkenredskaber, såsom træsked. Men at forlade krukken ren og simpelt uden nogen makeover kan være lidt kedeligt. En simpel ting du kan gøre er at dyppe det i maling for at skabe et nyt interessant udseende. Brug tape for at få det design, du ønsker. {fundet på lovegrowswild}

I stedet for en krukke er en anden mulighed at bruge en tom metalblik. Vi foreslår at male boksene for at ændre deres udseende og også tilpasse dem lidt. Først skal du anvende et primerlag. Påfør derefter to lag maling. I slutningen kan du tilføje nogle sticklere eller etiketter, hvis du vil bedre organisere alt. {fundet på blahblahmagazine}.

Kaffe eller te krus besætte meget plads i et skab, plads, som du kunne bruge mere praktisk til noget andet. Så hvor skal du gemme dine krus? Pennywisecook synes at have en god ide. Her kan du finde ud af, hvordan du laver en krusholder, der er både praktisk og smuk. Dybest set behøver du bare en træbræt og nogle kroge. Du kan vælge at tilpasse dem, men du vil.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar