Creative Headboard Ideer til et drømmende soveværelse

Uanset om det er rustik, romantisk, kantet eller klassisk, er dit hovedgavel det centrale i dit soveværelse og gør det meste til at indstille tonen til din nighttime oase. At vælge det rigtige hovedgavl er en vigtig designfaktor - men det betyder ikke, at du er begrænset til det, du ser i designstudioerne eller mødelokalerne.

Hovedgavl, så effektive som de er på dit værelse design, er faktisk en af ​​de nemmeste soveværelse komponenter til at gøre dig selv. Hovedkort ideer er lige så ubegrænsede som din fantasi, men de falder hovedsageligt i fem kategorier: træ, stof, metal, frit form og kunstbaseret.

Når du har besluttet på følelsen af ​​at du vil have fra dit hovedgavl, tag et ærligt kig på dit budget, tid og komfortniveau med DIY-projekter. Så gennemgå vores fotogalleri for lidt inspiration, og lav hovedgavlen du har drømt om.

DIY hovedgade ideer

Træ

Dette er nok den første ting du tænker på, når du tænker på DIY hovedbrættet. Paller, døre, skodder, vinduesrammer, pejs mantels og stalde træer alle giver fremragende baggrunde til din seng, og alsidigheden som træ tilbyder til dit soveværelse er praktisk talt uendelig.

For eksempel kan du lave et smukt farvet mesterværk eller omsætte nogle udskårne vintagedørrammer for at indstille tonen til dit soveværelse. Weathered skodder gør en perfekt hovedgavl, hvis du ønsker en beachy sommerhus stemning. Træ tilbyder et væld af muligheder og finish stilarter til en rimelig pris.

Stof

Ønsker du noget lidt blødere til dit DIY hovedgærde? Stof muligheder har du dækket - bogstaveligt talt. Uanset om du foretrækker den formelle overbærenhed af tuftede, knapede eller pintuckede hovedbrætter eller noget mere afslappet, tilbyder stof mange bløde, overbærende valg til dit soveværelse.

For overflod af stof uden formalitet, skal du bare prøve at hænge en quilt, noget blonde eller et gardin bag din seng. Du vil stadig oprette et kontaktpunkt, men det kræver ikke arbejdstimer.

Metal

På den modsatte ende af spektret fra væskefølsomheden er den faste struktur af metal. Dette betyder bestemt ikke, at det er uden skønhed; et metal hovedgærde kan have en romantisk følelse, såsom en smedejern gate med kunstige blomster sammenflettet.

Selv den industrielle følelse af bølgeplade metal kan blødgøres med et indviklet dekorativt snit. Metal kan ikke være tiltalende for enhver smag, men der er mange muligheder for DIYeren at lave en signatur hovedgavl fra dette alsidige materiale.

Fri form

Endnu mere end det kreative potentiale i de tre første kategorier giver frie form hovedbrætter dig endeløs designfrihed. Du kan bruge næsten alt: puder grupperet i en skærm, stykker af drivved eller bambus mod væggen, vintage bøger adhered til et stykke backing.

Et fritt form hovedgærde kan infuse din personlighed og interesser til en enestående form for skabelse. Hvis det er din lidenskab, kan det blive et knudepunkt i dit soveværelse; Med et frit form design er loftet grænsen.

Art-Based

På samme måde som frie formborde i deres evne til at fange dine interesser, har kunstbaserede hovedgavler bare lidt mere struktur. Dæk dåv med stof eller maling og gruppér dem på væggen over din seng. Indramning af billeder af kære eller lokaliteter gør det mest personlige til hovedgavl, ligesom baggrunden for favorit citater.

Kunne ikke beslutte om kun en farve? Prøv at arrangere malingprøver på en måde, der appellerer til dit øje. Kunstbaserede projekter giver dig mulighed for at lave et underskriftstykke, som ofte nemt kan ændres; de arbejder også for ethvert budget.

Der er ingen grund til at føle sig begrænset til hovedgavl, der er tilgængelige for køb. Lad din kreativitet skinne i et centerpiece til dit soveværelse. Med en lille albuefedt og en masse inspiration kan du oprette det perfekte stykke til dit soveværelse og dit budget. Hvilke af disse DIY hovedgade ideer taler til dig?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar