DIY Holliday-tema burlap puder

Nå, vi er lidt sent med denne artikel. Det handler om nogle meget smukke puder, som du selv kan gøre. Puderne har dekorationer som et juletræ eller snefnug. Det er ikke helt, du sikkert havde i tankerne, da det praktisk talt er udenfor. Projektet er dog meget inspirerende, og du kan tage ideen og skabe alle mulige temaer og mønstre. Lad os nu se, hvordan du kan lave disse søde puder. Da de er tema pude, som du kun bruger i løbet af en del af året, skal dækserne være nemme at fjerne og bytte. Det ville være en god ide at bruge kuverthakker. Lynlåse er også en mulighed, men det ville være for meget besvær at sy dem med hånden og derefter kun bruge dem i et par måneder.

Her er de materialer, du har brug for til dette sjove DIY-projekt. Du skal bruge 2 værfter af burlap, 2 18''x18 '' pudeindsatser og 3¾ yard hvidt bomuldsstof. Du skal også bruge noget hvid akrylmaling til dekorationerne. Det er nemt at lave puder. Start med at klippe s stykker af 20 '' x 20 ''. De skal være firkantede. Skær dem ud af burlap. Disse stykker vil være forsiden af ​​puderne. Brug derefter den hvide maling til at skabe dit design. Mal det direkte på de burlapstykker, som du tidligere har klippet. Designet behøver ikke at være perfekt. Faktisk er det hvad der gør puderne så specielle og unikke.

MoreINSPIRATION
  • DIY Cute Burlap Halloween Pillows: Spookily Simple
  • Creative DIY monoprint stof til brug med dine puder
  • 10 Chic DIY Burlap Projekter

Når du har malet det ønskede design på dine pudefronters fronter, skal du begynde at klippe stykkerne til bagsiden. Skær 2 stykker med dimensionerne 20 '' x 25 '' for konvolutstilen tilbage. Skær derefter dem direkte i halvdelen. Du ender med 4 stk. 20 '' x 12½ ''. Næste begynder at sy. Til trimmen skal du også klippe 8 strimler på 3''x 2098 ½ ''. Tryk dem i halvt og tag trimmen. For hjørnebrikkerne skal du blot tage to højre sider og justere dem sammen, og skær derefter en trekantform nedenfor. Sy stykkerne sammen og trim eventuelt overskydende stof. Gentag trinene for alle de andre stykker. Bækkenet er ikke et meget slidstærkt materiale, og på grund af dets skrøbelige natur kan det være svært at sy puderne og så forhindre dem i at flise. Og der går du smukke og sjove puder til dit hjem. Dekorationerne og vær alt hvad du vil have. Dette er kun et eksempel, og hele projekter er fra Taryn site.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar