DIY Hoop Display Board

Bulletin boards og skærmkort bruges i mange hjem til at huske og vise vigtige ting eller ting, der skal huskes på et senere tidspunkt. De fleste af disse plader er lavet af kork og giver dig mulighed for at bruge trykstifter til at vedhæfte og vise varer. Men disse stifter kan beskadige vigtige genstande, og mange af disse brædder er ret almindelige.

Men der findes andre typer opslagstavler. Her er en nem måde at lave et skærm på, der giver plads til tilpasning og vil ikke efterlade huller i dine varer.

DIY Hoop Display Board - forsyninger:

  • broderi hoop eller runde plast pung håndtag
  • flere fødder af garn eller snor
  • små tøjnåle

MoreINSPIRATION
  • DIY Broderi Hoop Væg Art
  • Sådan kan du genopbygge et broderihoop - 16 kreative ideer
  • DIY opslagstavle med skodder

Bind enden af ​​dit garn eller snor rundt om broderirammens kant eller anden cirkulær ramme. Strik garnet i den modsatte ende af din bøjle og pakk den hele vejen rundt om den ene ende af bøjlen. Fortsæt med at strække garnet til andre dele af bøjlen og indpakke det, så det bliver sikkert. Når hovedparten af ​​indersiden af ​​bøjlen er dækket, skal du binde enden af ​​garnet og skabe en lille sløjfe på toppen af ​​bøjlen, så den kan hænge ud af et søm eller en krog.

For at fastgøre dine genstande til brættet skal du have nogle meget små tøjnåle. Stik dem bare på dele af garnet i hele skærmen, så dine emner er jævnt fordelt. Du kan stole på personlige fotos, kuponer, vigtige påmindelser, og stort set alt hvad du kan pinke til en traditionel kurvplade.

Dette projekt kan endda tilpasses til at tilpasse dit hjems individuelle indretning på en række måder. Du kan bruge forskellige farver på garn eller endda skabe et design med det som en stjerne eller andre geometriske former. Eller du kan male bøjlen eller dække den med garnet eller noget garn eller stof. Du kan endda tilføje små design til tøjspidserne med maling eller washi tape. Bare hold dit værelse overordnede æstetiske i tankerne, når du opretter dette projekt, og der er så mange forskellige måder, du kan gøre det til dit eget.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar