Charmerende og nem DIY Smykker Wall Display

Dekorere dit hjem - selv lave skræddersyede stykker til dit rum - kan være sjovt og simpelt. Tilføjelse af funktionelle stykker til dit hjem indretning er et must, men at finde en måde at mesh funktion og stil i ét stykke er en drøm, der går i opfyldelse. Jeg lavede denne kreative smykker væg display. Det er en simpel måde at gemme nogle af mine foretrukne halskæder på, og tilføje lidt flair til mit hjem.

Jeg købte disse skuffeknapper, der ligner antikviteter. Jeg blev straks forelsket i dem, fordi de er rustikke men har dristige farver!

Jeg valgte at bruge et rigtig hårdt træpallet til bunden. Jeg markerede, hvor jeg ønskede, at knapene skulle placeres på brættet og borede et hul for hver knap. Det var virkelig enkelt og hurtigt at gøre. Mens jeg elsker, at træpallen er grov, havde jeg brug for at blødgøre det lidt op.

Jeg opnåede et blødere blik ved at skære brættet lige ned for at tage afskummen ud. Nu har det mere af et rustikke-chic udseende. Fordi de antikke knapper har et vintageudseende, parrer de perfekt sammen med slibet bræt. Jeg havde planer om at plette dette, men besluttede imod det, fordi jeg kan lide den oprindelige farve på den slibede palle. Kombineret med det polerede udseende på knapene, gør det til en sjov kontrast.

Knapene gik lige ind i hullerne, men efterlod mig et problem: Standardknapper er lavet med en lang skrue, så de kan fastgøres på en skuffe eller tykkere overflade. Hvis jeg forlader knapene som det er, kan brættet ikke hvile mod væggen. Jeg var nødt til at trimme dem.

MoreINSPIRATION
  • DIY Wall Jewels Holder
  • Sådan rammer du dine smykker og gør det til vægdekoration
  • 7 måder at vise dine smykker på: Del 1

Der kræves ikke noget specielt værktøj til dette, bare noget som en skruenøgle for at snappe af den overskydende del af skruerne.

Det gjorde tricket vidunderligt!

Vedhæftning af brættet til væggen med standardskruer var alt, hvad jeg behøvede at gøre for at hænge det. At have dette på væggen lyser op i rummet - det er både funktionelt og smukt!

Brug af to fremherskende farver - pink og blå - gør dette til at føle sig frisk og sjov. Stykkerne arbejder sammen, fordi alle knapper har et blødt, antikke udseende. Ting behøver ikke altid at matche perfekt for at kunne fungere godt i boligindretning.

Jeg havde ikke brug for denne særlige bøjle til at holde mange smykker - bare et par af mine favoritter. Hvis du har brug for en bøjle til at holde flere smykker, kan du gøre bordet længere eller bredere, så du får plads til flere knapper. Du kan tilpasse det til dine specifikke behov. Det er min favorit del af hjemmeindretning DIY stil - hvilket gør noget der passer perfekt til mit hjem!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar