En inspirerende samling af DIY Macramé-projekter, du vil elske

Du har sikkert set lignende ting rundt og troede, at de ser hyggelige og interessante ud. Men fandt du, at du kunne macramé dine helt egne hængende planter eller vægdekorationer? Det er faktisk ikke så svært. Dybest set hvad det betyder, er du nødt til at bruge ledning, garn eller lignende materialer til at gøre et webbed mønster formet som en hængende skal til din plantepotter. Andre projekter kan være lidt mere komplekse, men stadig sjove og tilgængelige. Uanset hvad, kan du nemt lære at makramere alle slags interessante ting fra de eksempler, vi har lavet sammen kun for dig.

For at lære at macramé, start med noget simpelt som den hængende planter, der findes på brepurposed.porch. Dette projekt viser dig faktisk hvordan man laver alt inklusive selve potten. Det er lavet af lufttør ler og har et stykke læder indpakket omkring bundens halvdel. String blev brugt til at lave bøjlen. Det er meget simpelt faktisk, og hvis du følger trinene, får du helt sikkert gode resultater.

Ved hjælp af en lignende teknik kan du lave en macramé hængende støtte til en flaske og derefter gøre den til en vase. Lad os først se på de forsyninger, du har brug for. De omfatter en ren flaske, nogle jute eller garn og saks. Fjern etiketterne på flasken, skær et stykke garn og sløj det rundt om flaskehalsen. Væg enderne rundt for at lave en robust base, og brug derefter flere garn til at gøre det mønster, der wraps rundt hele flasken. Sikre det hele i bunden med flere knuder. {fundet på craftingfingers}.

Det er helt sikkert nemt at lave en hængende planter, men hvad hvis du vil bruge dine macramé-færdigheder til noget mere end det? I så fald vil du måske prøve ideen på Supersuperhq. De hængende blade i denne krukke er lavet med snor og en hækling. Tjek den fulde beskrivelse af projektet for at finde ud af, hvordan du laver dem selv. Hvis du vil, kan du også improvisere og hækle nogle dejlige blomster også.

En stilfuld ide ville også være at også lave en buket wrap ved hjælp af en lignende teknik. På denne måde kan du slå en smuk buket blomster til en interessant og usædvanlig udsmykning til dit hjem uden at bruge den samme gamle vase, alle er allerede meget bekendt med. For at finde ud af, hvordan man laver en macramé buket wrap, så tjek vejledningen på Alwaysrooney. Det forklarer i detaljer hele processen. Alt hvad du behøver for projektet er bomuldsledning, saks, tape og en buket blomster.

MoreINSPIRATION
  • DIY Macrame Plant Hangers til håndværk i din fritid
  • 6 Inspirerende Makeovers Din Garderobe ville elske
  • DIY Macrame hængende plantehylde

Der er også mange andre interessante projekter, som giver dig mulighed for at sætte dine macramé færdigheder til gode, og som ikke involverer planter og potter. En dejlig ide tilbydes på Lovelyindeed, hvor du kan lære at lave en kolibrier med en flaske, et rør med en stopper, en ledning, en krog og vand og sukker. Rens flasken og væv derefter ledningen rundt om den som vist i vejledningen. Hvis du vil, spray maling det, når du er færdig. Fastgør røret, fyld flasken med sødt vand og hæng derefter foderet et sted, så de små fugle kan komme have en smag af din godbid.

Brug din DIY færdigheder til at gøre en uventet udsmykning til dit hjems vægge. For lidt inspiration, tjek den væghængende design på Placeofmytaste. Interessant nok blev det hele gjort ved hjælp af en bomuldsmop refill. Hvis du vil lave noget lignende, skal du også have en dowel, nogle træpletter og saks. Skær dybden i to stykker, og slip den mindre gennem de øverste kroge af mop refill. Derefter begynder du at knude det ønskede mønster. Indsæt den anden dowel og tilføj en anden mop refill til blandingen.

Et enklere, men lige så interessant projekt findes på Ludorn. Disse usædvanlige vægdekorationer er lavet ved hjælp af snor og metal cirkelrammer. Brug to cirkler til at lave en dekoration og brug stofmaling til at tilpasse den. Der er også mange andre variationer, du kan prøve at bruge mere end to cirkler eller endda andre geometriske former. Farven kan også ændre hele udseendet.

Lad os sige, at du vil lave en krans. Måske vil du bruge det som en festlig dekoration til en fest eller en anden lejlighed. På nogen måde foreslår vi at prøve den interessante idé, der findes på Abeautifulmess. Den farverige krans der beskrives her er macramé ud af garn. Alt hvad du behøver, hvis du vil gøre noget lignende, er garn i de ønskede farver, saks og nogle tape eller trykstifter. Skær et stykke garn til at bruge som base. Derefter skæres længder af garn, der vil blive omgjort til frynser. Knot dem til bunden en efter en. Arranger farverne, som du vil have. Derefter begynde at knuse dem to for at lave et webbed-mønster.

Du kan også bruge dine macramé færdigheder til også at gøre noget nyttigt for hjemmet. For eksempel kan du lave et gardin. Du kan gøre det ud af tynde reb, ledning eller noget andet, du vil have. Tjek Abeautifulmess for at finde en detaljeret vejledning til det. For at gøre tingene nemmere skal du først prøve projektet med garn og derefter lave det faktiske gardin. Tie fire strenge ad gangen og pin dem til et skumkernkort. Følg derefter trinene for at få mønsteret. Så når du er sikker på, at du kan få tingene rigtigt, skal du bruge reb for at gøre gardinet.

Den macramé hængekøje stol på Fishandbull er helt det inspirerende projekt. Hvis du vil lave en til dig selv, skal du have en rundformet metal stol ramme, sandpapir, primer, spray maling, tøjlinetov og saks. Sand, prime og male rammen og derefter begynde at lave hængekøjen. Det er ret simpelt, når du kommer på hænge af det. Klip stykker af ledning, fold dem i halvt og løb dem rundt om stolstativets top. Knyt derefter tovene for at gøre mønsteret som vist i vejledningen. Bestem, hvor løs, du vil have hængekøjen, så du ved, hvornår du skal stoppe og fastgøre rebene på bunden af ​​stoelrammen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar