DIY Paint Dipped Vinflaske Vaser

Blomster er en fantastisk måde at tilføje farve til dit hjem. Men du skal bruge vaser, der er stilfulde og passer til din boligindretning. Heldigvis er der masser af måder at tilføje din egen DIY touch til vaser. Denne vejledning bruger genanvendte vinflasker, så det er både billigt og miljøvenligt. Og vigtigst af alt er det stilfuldt og nemt at tilpasse.

DIY Paint Dipped Vinflaske Vaser Supplies:

  • glas vinflasker
  • opvaskemiddel og vand
  • svamp
  • malerens tape
  • plast indkøbsposer
  • spraymaling

Trin 1: Fjern etiketter

Du skal begynde med fjernelse af papiretiketterne, der kommer på dine vinflasker. Prøv at skrælle så meget som du kan med bare dine hænder. Derefter kan du fylde din vask med sæbevand og sænke vinflaskerne i et par minutter og tørre papiret af med en svamp. Lad glasset tørre helt, før du går videre til næste trin.

Trin 2: Tape og sikker taske

MoreINSPIRATION
  • Dejlig DIY Turkis Paint Dipped Bud Vaser
  • Innovative vinflaske hængende planter
  • Sjov med flasker, hvordan man kan gøre dem til vaser

Derefter er det tid til at skitsere det område, du vil have malet. Bestem hvor højt op på vinflasken du vil have malingen til at stoppe. Placer en plastikpose hen over toppen af ​​flasken og fastgør den med en maler. Du skal tape lige i den højde, du ønsker, at malingen skal stoppe. Sørg for, at ingen plastik kigger ud under båndet.

Trin 3: Maling

Tag dine tapede flasker udenfor og læg dem på en overflade for at male. Vælg en farve, der supplerer din boligindretning. Derefter helt dække det uhindrede område med sprøjte maling. Drej flaskerne om nødvendigt. Og lad derefter malingen tørre.

Trin 4: Gentag med flere farver

Du kan også vælge at blive kreativ og tilføje endnu flere farver til dine vaser. Lad den originale taske og bånd på plads og tilføj et andet stykke tape rundt om flasken på et lavere sted. Dæk bunden igen med en ny farve farve og lad den tørre. Du kan gøre dette så mange gange for så mange farver som du kan lide.

Trin 5: Tør og fjern tape

Når du har tilføjet alle de farver du ønsker, skal du lade farven tørre helt. Fjern derefter hvert lag af tape sammen med plastikposen. Gør eventuelle touch-ups, hvis det er nødvendigt. Derefter er alt hvad du skal gøre, at tilføje noget vand og blomster og vise dine nye vaser i dit hjem!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar