Sådan sikrer du succesen med et DIY Paver Patio Project

Terrassen er ikke noget, du erstatter eller endda reparerer ofte i de fleste tilfælde. Det er normalt en robust og holdbar struktur, som, når den er bygget, kan vare i mange år fremover. Du har stadig brug for det hver gang imellem, men det er bare vedligeholdelse. Den hårde del er at fjerne og erstatte en paver-gårdhave eller stort set enhver anden form for gårdhave for den sags skyld, men selv denne opgave kan vellykket udføres af næsten enhver, der får en ordentlig vejledning med detaljerede instruktioner og selvfølgelig de rigtige værktøjer og materialer.

Før du kommer til at planlægge og installere din nye og smukke paverterrasse, skal du muligvis fjerne nogle betonplader først for at gøre plads og for at kunne forberede fundamentet for den nye struktur. Den bedste måde at fjerne gamle betonplader på er, fra vores erfaring, med en sænkhammer. Det er lettere end en jackhammer og mere nem at betjene. Det er også meget effektivt, hvis du har at gøre med en standard gårdhave.

Det er helt muligt ikke at skulle håndtere gamle betonplader og allerede eksisterende terrasser, og det er godt, især hvis du planlægger at lægge en flisevej i din baggård. Det er ret nemt at gøre, og du behøver ikke meget for projektet. Nå, du har naturligvis brug for fliser og du kan få brug for hjælp fra en professionel til at bestemme det beløb, du rent faktisk skal købe. Derudover skal du også bruge nogle sand og skovle plus masser af tid.

Ikke rigtig solgt på ideen om en flisepavillon? Hvis du foretrækker noget noget lignende, men lidt mere organiseret, vil du måske gerne lægge nogle pavers i stedet. Patio pavers kan arrangeres i alle mulige forskellige mønstre, hvoraf nogle ser ganske interessante ud. Tutorial fra creativeunravelings kommer med en komplet liste over materialer og værktøjer, der er nødvendige for hele projektet. Det omfatter ting som murstenstøvere (selvfølgelig), grus, fint sand, træstænger, en skovl og flere andre ting.

Jo større gårdhave er, desto mere tidskrævende og dyrt får projektet. Der er en detaljeret beskrivelse af alle de trin og krav, som du kan finde på younghouselove. Det lærer dig, hvordan du opretter din egen DIY Paver patio fra bunden, og det afslører nogle af de mindre kendte ting relateret til et så stort projekt. Sikker på, det er alt ret nemt, når du forenkler alt, men det giver dig masser af detaljer for at finde ud af på vej.

Hvis du allerede er bekendt med det, der kræves for at installere en paver-vej, skal du være i stand til at bruge den viden, når du også installerer en gårdhave, forudsat at du bruger den samme teknik. Projektet ville være udfordrende, men også givende. Du kan tjekke thediyvillage, hvis du er nysgerrig efter at se, hvordan alt udvikler sig, og hvordan den nye vej (eller i din egen gårdhave) begynder at tage form, lidt efter lidt.

Brug af store paver mursten kan være en praktisk beslutning, da det betyder, at du sikkert vil kunne installere dem alle hurtigere, og at du får en nemmere tid at skabe en flad overflade. Det vil selvfølgelig påvirke design og struktur af din nye paver-terrasse, så sørg for at tage alle detaljer i betragtning, inden du køber. Husk, at hvert DIY-projekt er anderledes. For eksempel var projektet på jhalvorson nødt til at tage hensyn til manglen på græs i de skyggefulde områder på terrassen, og det betød, at der var behov for en masse mulch.

Som du kan se, kommer meget inspiration til DIY paver patio installation fra projekter fokuseret på veje. Et andet eksempel kommer fra zenshmen, hvor du kan vidne omdannelsen af ​​det, der plejede at være almindelig og kedelig betonvej ind i et, der har stejlsten og grus og har et mere zen og overordnet smukt udseende. Tjek den fulde artikel for at finde ud af alle op- og nedture i dette projekt.

MoreINSPIRATION
  • Teknikkerne og designerne bag nogle populære paver-mønstre
  • Sådan opretter du en Flagstone Patio Design
  • Hvordan man laver en murstenpatio - Tips og design ideer

Har du nogensinde set paver terrasser eller have stier, der ligner perfekt matchende puslespil? Det er ikke tilfældigt, at stykkerne supplerer hinanden så godt. Pavers eller flagstones er enten blevet valgt meget omhyggeligt, eller de er blevet oprettet for at passe et bestemt mønster lige fra starten. Nogle patio pavers og stepping stones er faktisk ganske bedrager i denne forstand, da de faktisk er skabt ved hjælp af en støbeform og beton blanding. Nysgerlig, hvordan det virker? Tjek denne skimmel fra luxberra.

Hælde dine egne betonpavers kan vise sig at være en god løsning, især hvis du søger at skabe et brugerdefineret design til din terrasse eller havevej. Du kan bruge brugerdefinerede skimmelsvampe, som du kan bygge dig ud af træ, eller du kan få nogle foruddefinerede skimmeldesigner, hvis du foretrækker et mere standardiseret udseende. Hvis du beslutter dig for at følge den brugerdefinerede rute, skal du tjekke denne fantastiske vejledning fra over natten. Det beskriver alle de trin, du skal tage, hvis du vil hælde dine egne betonpavers.

En masse patioprojekter starter med intet andet end et tomt stykke jord, normalt med lidt mindre end det smukke græs, der vokser på det. Forberedelse af webstedet er det første skridt. Det er en meget vigtig proces, der sikrer et godt fundament for at bygge paver patio af dine drømme. Dette gælder også for andre lignende typer landskabspleje projekter.for at slippe af med ukrudtet, hvis nogen, kan du bruge en kombination af landskabspleje, sand og små klipper eller grus. Du kan også sprøjte en kombination af eddike og varmt vand på de mere stædige, hvis det er nødvendigt. Tjek mere nyttige tips om DIY paver patio covers og andre projekter på hometalk.

Sagen om en rock patio (eller en paver patio) er, at det skal være praktisk, så ved at bruge den nøjagtige samme strategi fra en havevejsprojekt er det ikke altid den bedste ide, især hvis det betyder at placere en flok fliser eller stepping stones på en seng af grus. Alternativet ville bruge en speciel type sand, som er en slags ækvivalent af fugemidlet, der anvendes på bagplader og tællere. Få mere at vide om dette på gingersnapcrafts.

Der er mange fordele ved at bruge DIY betonpavers i landskabspleje projekter, og det vigtigste er at du kan have disse specialfremstillede til enhver størrelse og form, du ønsker. For at lave betonpavers har du brug for følgende: en blandepande eller trillebør, almindelig beton, træ, en blandeskovle, vand, en trowel, en boremaskine, skruer og et niveau. Tjek lovelyimperfections for flere detaljer.

Paver terrasser er absolut praktiske, men lægge hver paver (eller cobble) for hånd, en efter en, bliver virkelig irriterende hurtigt. Du kan gøre tingene nemmere ved at vælge det mere tidsbesparende og praktiske alternativ: Fremstillede betonbrostene, der kommer i form af måtter, meget som mosaikbacksplashfliser. De er super nemme at installere. Når du har arrangeret alle måtterne og fyldt alle hullerne, skal du bare hælde fuger over alt, og du spredes jævnt. Du skal nok bruge et par flere detaljer, så sørg for at tjekke dette soldat.

Uanset hvilken type sten du vælger at bruge, når du bygger din paver-gårdhave, er trinene som regel de samme. Først forbereder du rummet, så lægger du bunden, som normalt er en to-lags proces, den første med små klumper og den anden en flok sand. Når basen er på plads, begynder du at placere paver stenene, enten en efter en eller ved hjælp af måtter. Når disse er på plads, skal du tilføje et lag af fugesand og derefter slange ned på terrassen. Det, vi lige har beskrevet for dig, er en forenklet version af DIY Paver Patio-tutorial fra Thelifejolie.

Selv en lille gårdhave kan tage meget tid at planlægge og derefter bygge. Naturligvis varierer omkostningerne ved projektet afhængigt af alle mulige ting, som de involverede materialer, de nødvendige værktøjer, den samlede proportioner af terrassen osv. Du redder allerede ganske lidt ved at tage sig af dette projekt selv, så det er et stort plus lige der. For at gøre projektet endnu mere omkostningseffektivt skal du holde dig i et simpelt design og undgå at komplicere ting mere end nødvendigt. Projektet på diychatroom er et godt eksempel på denne måde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar