DIY Pom Pom Rug

Små tæpper er en god måde at tilføje farve, tekstur og komfort til et værelse. Men de kan være dyre, og der er ikke altid perfekte muligheder. Selv om det ikke normalt regnes som et emne, du kan lave dig selv, er der en meget nem DIY tæppe metode, der kun kræver garn og sakse.

For at starte dette projekt skal du lave en flok garn pom poms. Der er også pom poms du kan købe fra håndværk butikker, men hvis du ikke ønsker at bruge præfabrikerede pom poms, kan du lave din egen. Vælg en farve på garn og pakk den rundt om dine fingre eller en gaffel, og binde en streng rundt om midten, så hele garnet holdes på plads, og derefter skære enderne af hver løkke af garn.

MoreINSPIRATION
  • DIY kvastvæg hængende
  • DIY Easy Pom-Pom Blanket
  • Simple Pillow Designs Du kan oprette og tilpasse dig selv

En mere detaljeret forklaring kan findes her, hvis du har brug for yderligere forklaring. Antallet af pom poms du har brug for vil afhænge af, hvor stor du vil have dit tæppe. Den viste tæppe er omkring størrelsen på en dørmåtte og bruger 48 pom poms arrangeret i 6 rækker af 8. Men det samme koncept i denne tutorial kan anvendes på et større tæppe.

Når du har færdiggjort din pom poms, skal du arrangere dem i et mønster, som du kan lide ud fra deres størrelse og farve. Skær stykker af garn, der måler længden og højden af ​​dit tæppe og arrangere dem i et gitter. Derefter binde hver pom pom til dens plet på gitteret, hvor hvert stykke garn skærer. Det fungerer bedst, hvis du starter udefra og arbejder dig mod midten.

Når alle pom poms er tilføjet, skal du binde alt overskydende garn og placere tæppet med gitteret nedad mod gulvet. Det er alt der er til det - nyd dit nye tæppe!

Dette projekt kan meget let tilpasses, så det passer til din boligindretning med forskellige farver og mønstre. Du kan lave en pom pom tæppe, der kun er en enkelt farve. Du kan lave en med striber. Du kan lave en, der er en slags skakbrætmønster. Og du kan ændre størrelsen og typen af ​​garn. Mulighederne for dette projekt er næsten uendelige!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar