Udfordre dig selv med nogle enkle DIY opbevaring ideer

Et velorganiseret hjem er også en behagelig. At have nok plads til alt giver en rigtig god følelse af præstation og kun i tide får du opdage alle de små detaljer, der gør dit hjem komplet. Heldigvis er der altid plads til forbedringer. Se vores udvalg af DIY storage ideer og tilpass de designs, du kan lide til dine egne krav og hjemindretning.

Hylde over døren.

På badeværelset kan du maksimere pladsens opbevaringskapacitet ved at tilføje en hylde over døren. For at opbygge dette tilbehør skal du have en træplade, to beslag og to støttebuer. Hyljen kan være så bred som dørkarmen eller bredere, afhængigt af om du foretrækker symmetri eller ej. Giv hylden enhver form, du vil have. Den enkleste løsning ville være at gøre det rektangulært. Find alle de nødvendige detaljer om projektet her.

Wire kurv.

Byg en simpel wire kurv til håndklæder og tilføj det til dit badeværelse. Det er et nyttigt tilbehør, når du ikke har plads i kabinettet til ekstra håndklæder eller når du vil holde dem organiseret og tæt ved hånden, når du tager et bad. Du kan lægge kurven på en hylde eller montere den direkte på en af ​​væggene. For at gøre kurven skal du bruge trådnet, trådskærere og tænger. Hvis du vil, kan du give det en træbase. Se hele vejledningen for flere detaljer.

Under sofaen Opbevaring.

De fleste sofaer sidder ikke direkte på gulvet, men understøttes af faste ben, der hæver dem et par cm over gulvniveauet. Det betyder, at der er noget tomt rum derunder, som du kan bruge til opbevaring. For at udnytte dette rum kan du opbygge en rullende bakke. Du skal bruge et stykke træ til bunden, nogle træstrimler til siderne, negle, en hammer, lim og fire små hjul. Det er et simpelt projekt, der giver dig under sofa opbevaring til ting som magasiner, fjernbetjeninger og andre ting.

Rullevogn.

På samme måde kan en rullende vogn gemmes under en lænestol eller under sengen og kan tilbyde ekstra opbevaring til de ting, der normalt indtager kaffebordet eller som forbliver spredt rundt i lokalet. Alternativt kan du bruge en sådan kurv til at organisere dine strikkevarer, dine katte legetøj eller mange andre ting. Projektet har mellemliggende problemer og kræver et par ting som f.eks. Krydsfiner, lim, hjul og læderstrimler.

Opbevaringskasser.

Hvis du ikke har fundet ud af det selv alene, er kasser virkelig nyttige til opbevaring. De kan bruges til at organisere og sammensætte små ting, der ellers ville optage dine skuffer eller skrivebord. Brug opbevaringsbokse til at gøre dit hjem uden rod og have det sjovt undervejs. Vi foreslår at tilpasse bokse ved at male dem med spray og ved at tilføje etiketter.

Sildkasse.

Taler om kasser, hvis du er seriøs over dette, så vil du måske gerne lave noget lidt mere solid og langvarig end en papkasse. At bygge en kasse ud af træ ville være ret simpelt. Du skal bare klæbe sammen bunden og siderne. Derefter kan du have det sjovt at dekorere det. En elegant ide er at lave en sildbone kasse. For et stykke tid siden fremhævede vi en vejledning til dette projekt.

Pallet opbevaring hylder.

De af jer, der nyder at indpakke gaver og har en temmelig stor samling af indpakningspapirruller og tilbehør, ved sikkert, at det er næsten umuligt at finde en praktisk måde at opbevare disse ting på. Den bedste løsning ville være at have brugerdefineret bygget. Vi har et forslag til denne opgave: omlægge en træpallet. Du behøver ikke foretage nogen større ændringer. Fjern kun nogle bræt og evt. Omdanne dimensionerne. Se vores vejledning til DIY palletopbevaring hylder til inspiration.

Flydende hylder.

Flydende hylder kan altid tilføjes senere, når du kommer ind i, at du kan bruge ekstra lagerplads til børnenes bøger eller til dine magasiner, samleobjekter eller krydderør. Når det øjeblik kommer, tag nogle træbrædder, en hammer, et par negle, nogle maling, lim, en bor og nogle skruer og kom til arbejde. Det skal ikke vare lang tid at afslutte projektet, især hvis du er praktisk med denne slags DIY-projekter.

Stof arrangør.

Denne indrammede stof organizer kan ikke være noget, du virkelig har brug for til dit hjem, men det er bestemt noget, som du måske finder nyttigt til dit hjemmekontor eller entryway. Arrangøren er fantastisk til at holde mail, postkort og andre ting på ét sted. Der kræves ingen syning til dette projekt. Det første skridt er at finde en ramme, som du kan lide og noget stof, der følger med det. Du skal også have en hæftemaskine, en saks, et strygejern og måske også en spraymaling, hvis du vil tilpasse rammen.

Kurv.

MoreINSPIRATION
  • Vin Crate Udfordringen: Sjove nye måder at bruge dem på
  • 11 DIY halskæde opbevaring ideer
  • Enkle og funktionelle opbevaringsideer til alle dine sko

Kurve er ret cool. Du kan bruge dem til at gemme alle slags ting som ekstra tæpper eller puder, strikforsyninger, håndklæder osv. De ser hyggelige ud, og de kan afslappet stå på gulvet uden at gøre rummet ser rodet ud. For et endnu bedre udseende foreslår vi en malet kurv. Hvis du kan lide ideen, så tag dig en kurv, en del akrylmaling og pensel og kom til arbejde.

Industrielle børnehave.

Børn vokser hurtigt op, og inden du ved det begynder de at tegne og læse.Det er da du måske indser, at de har brug for en bogreol til at organisere og gemme alle deres yndlingsbøger og kreationer. Ingen bekymringer, du kan løse det ved at opbygge bogreol selv. Dybest set alt hvad du virkelig har brug for til et sådant projekt er en flok træplader og nogle metalstænger. Hvad du får, er et simpelt møbel med et industrielt udseende. Hvis du vil have alle detaljer, skal du tjekke vejledningen på Cherishedbliss.

Elektronikbakke.

Bakker er meget praktiske, især når du vil organisere ting. Du kan f.eks. Bruge en bakke til at holde dine enheder på samme sted eller opbevare dine opladningskabler. Men i stedet for at udforme bakken fra bunden, ville det være lettere at bruge en eksisterende og bare tilpasse den. Du kan bruge en brænder eller en maling til at give det et unikt udseende. Denne ide kommer fra Domicile37.

Trækasser.

Til din voksende bogsamling kan en temmelig cool ide være at lave en kasse bogreol. I bund og grund lægger du bare nogle trækasser og du organiserer dine bøger i dem. Det er et ekstremt simpelt projekt, og resultatet er en bogreol, der giver rummet et rigtig afslappet og hjemligt udseende. Boghyllen passer perfekt ind i nordisk stil.

Denim opbevaring.

Hvis du har et par eller to gamle jeans, som du ikke længere har brug for eller bruger, kan du omfordele dem til stilfulde denim opbevaringsbokse. Til projektet har du brug for en pap-opbevaringsboks, et par jeans, sprayklæbemiddel, stof, klip, en nål og tråd, og hvis du også vil mærke boksen, skal du have en hvid akrylmaling, brev stencils og en lille pensel .

Væghængende kasser.

Projektet, der er beskrevet om organiseringen, viser os, hvor enkle trækasser kan blive en stilfuld tilsætning til et eksisterende underholdningscenter. Kasserne er omdannet til bogreoler, og de ser virkelig smarte ud. Det er rigtigt simpelt. Skær kun kassen i to længder og maler og monterer de to halvdele på væggen ved hjælp af beslag. Du kan installere på kid level, hvis du vil have de små til at nå dem nemt.

Gem bokse.

For små ting som dine smykker har du brug for noget smukt og delikat. Du kunne lave noget selv. Start med nogle bare trækasser i enhver størrelse og form, du vil have. Mal dem og deres låg i en farve, som du kan lide og så dekorere dem med ædelstene. Du kan lim en lille stilfuld ædelsten på hvert låg. {fundet på be-a-gem}.

Opbevaringskasse.

Kender du de tote tasker, som alle tager med dem på stranden? De ser sikkert godt ud og med stort lagerpotentiale, så som sommeren kommer til en ende, kan du omfordele din tote til noget andet. Hvis du giver det en makeover, kan du gøre det til en opbevaringsbeholder til dit køkken, spisekammer eller i stort set alle andre rum. Din tote opbevaringsplads ville se dejlig ud, hvis du bare omslutter noget stof omkring bunden og sy den på plads.

Træ og akrylhylde.

På badeværelset er det bedst ikke at spilde plads med store møbler og unødvendige funktioner. Åbne hylder er normalt de mest praktiske. Vi stødte på et rigtig smukt design til en træ- og akrylhylde. Det er ikke ligefrem et meget komplekst projekt, og kontrasten mellem materialer og teksturer er iøjnefaldende og elegant.

Rør.

PVC-rør er temmelig alsidige og bruges ofte i alle slags interessante DIY-projekter. En af dem findes på Cookielovesmilk. Rørene blev i dette tilfælde brugt til at lave et skoopbevaringsstativ. I bund og grund blev mange rørafsnit stablet og fastgjort til en væg. Hvis du vil, kan du skifte rør med forskellige størrelser, så de passer til forskellige typer sko.

Filer lagring.

Hvis du ikke har et godt system til opbevaring af magasiner, kan de få dit rum til at se ret rodet ud. Et forslag ville være at bygge dig selv nogle magasinfiler. Dette er faktisk noget, du kan købe fra dine lokale butikker, men hvis du vil have noget anderledes og unikt, skal du gå videre og lave nogle træ. Du kan male og tilpasse dem, men du vil.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar