DIY sunburst spejl

Spejle er en meget interessant dekoration. De er et godt trick, når du vil åbne et rum eller for at skabe indtryk af et større rum, men de er også smarte dekorationer til næsten ethvert værelse i huset. Der er mange forskellige designs, men en af ​​de mest dramatiske er solbrændingsspejlet. Det er en type, der let kan blive et fokuspunkt i d√ © cor, og det gør det også muligt at lave ændringer og varianter.

Du kan selv oprette et solbrændingsspejl. Det er faktisk ret simpelt. Du har brug for et spejl med en flad rammekant, omkring 150 stykker grene eller kviste, blå pinde, en limpistol, malerenes tape, en målestok, en sav, sandpapir, et ark papir, sprøjteprimer, spraymaling og hængende hardware. Da du skal bruge grene, vil spejlet have et rustikt og originalt design. Før du starter projektet, er det bedst at vedhæfte den hængende hardware på bagsiden af ​​rammen.

MoreINSPIRATION
  • Sådan fremstilles en Sunburst Mirror Frame Brug Simple Everyday Objects
  • DIY Træramme
  • 10 Easy Mirror DIY'er til dit hjem!

Det første skridt i dette projekt er at skære grene i varierende længder mellem 15 og 18 tommer lang. Selvfølgelig er disse dimensioner bare et forslag. Du kan gerne tilpasse design og instruktioner i overensstemmelse med dine præferencer. Brug derefter tape til at skabe skærende linjer på spejlets overflade. Brug målestokken som vejledning.

Disse linjer hjælper dig med at skabe et ensartet look for dit spejl. Hvis du vil, kan du forlade grene som sådan, eller du kan male dem. Brug nu limpistolen til at fastgøre flere grene til rammen. Ved hjælp af de retningslinjer, du har oprettet ved hjælp af tape, lim de andre grene og skab en udstrålende cirkel rundt om spejlrammen. Nu har du et dejligt solbrændingsspejl. I betragtning af at du brugte filialer / kviste, vil dit spejl være unikt. Du kan også tilpasse designet og tilpasse det. For eksempel kan du bruge mere end en farve til grene, eller du kan bruge noget andet i stedet for kviste, måske noget lidt mere solid. {Found on hgtv}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar