Stilfuldt DIY Variations Of The Old Fashioned Tree Swing

Enhver, der havde et træ i deres baggård, da de var små, eller som kom til at besøge landet som barn, ved, hvor sjovt det er at svinge fra et træ, der ikke bruger noget mere end noget reb og et stykke træ. Den gammeldags tree swing har gjort mange børn lykkelige. Voksne nød det lige så meget, i betragtning af hvor let denne ting er at bygge og hvor alsidig det er. I dag minder vi lidt om nogle variationer af det klassiske design.

Lad os først se på et design, der er temmelig tæt på den grundlæggende model, men med nogle tilføjede stilarter. Du kan finde ud af, hvordan du opbygger denne særlige træssving ved at følge instruktionerne på abeautifulmess. Du har brug for et stykke træ til sædet, en anden til toppen, reb, trælim, to klemmer, en boremaskine, 8 skruer, sandpapir og maling. To kæde hurtigkoblinger forbinder sædet til den øverste del af svinget, der hovedsagelig er lavet af reb.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man opbygger en swing alle vil nyde
  • En drømmende indendørs swing tilføjer stil og sindsro
  • DIY udendørs svinge, perfekt til afslapning i haven

En endnu enklere version af denne sving er beskrevet på themerrythrought. For at lave denne skal du have et stykke træ, reb, en sav, en bor og sandpapir. Bestem, hvor længe du vil have sædet til at være og skære træet. Sand ned kanterne for at gøre dem glatte. Mål og mark hullerne og bor dem. Kør nogle reb gennem dem på begge sider og knyt knude. Knyt derefter to længere stykker tov til disse to sløjfer og fastgør dem til en trægren.

I stedet for at bruge et stykke træ til sædet, kan det være en rigtig god ide at genudgive et gammelt skateboard. Det har allerede den rigtige form og størrelse, så alt du skal gøre er at bore fire huller og køre noget reb gennem dem. Knyt derefter rebet og sløj det rundt om en robust trægren. Denne geniale idé kommer fra 1001gardens.

Der findes alle mulige variationer og modeller til begge typer gynger. For eksempel er platformen swing featured på thenaughtymommy ret interessant og ser også ud til at være temmelig behagelig. For at gøre noget lignende til dine børn, skal du bruge nogle PVC-rør og hjørner, PVC-cement og primer, reb, nylonbinder og popnitter. Klip røret i fire stykker og lav rammen ved hjælp af PVC hjørnerne. Derefter fastgøres nylonbåndet ved at folde det over sig selv og skubbe nitterne gennem det overlappende stykke. Hæng swing med reb.

Lav en sød sving, der er sikkert og behageligt for småbørn ved at følge instruktionerne på themakerista. De nødvendige materialer omfatter udendørs stof, en symaskine, tråd, rundstænger, en sav, en bor, nylon reb, en stålring, reb klemmer, en hammer og en kilde samt en sving monterings beslag. Det sorte og hvide stripede stof, der vises her, ser meget smukt ud, hvilket giver svingen et stilfuldt og smukt look.

Et andet sjovt design til en træ swing findes på whitetulipdesigns. Denne er lavet ved hjælp af en trærunde, nogle ekstra træstykker, en sav, en boremaskine, reb, primer og maling. Et hul er boret i midten af ​​trærunden. Herefter kommer den sjove del. Begynd at male træet. Du kan få det til at ligne en vandmelonskive eller du kan give det noget andet design, du ønsker. Rebet går gennem centerhullet og har brug for en solid knude.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar