15 måder at gøre med vinkasser

Jeg er en tilbageholdende DIYer. Der er stakke af tomme krukker og mønstret papir og rustikke træer, der sidder rundt om mit hus, og venter lige på det perfekte projekt for at gøre dem til noget nyt og sjovt. Og vinen kasser. Disse træstykker kan tage op en smule lagerplads, men de kan være nemmeste at omdanne til et stykke, du elsker. Lad os lave en pagt. Jeg tager mine vinkasser og du tager din og sammen, vi vælger en af ​​disse 15 DIY'er, der gør vores kasser til noget nyttigt og smukt. Del?

Indsætte et par stykker træ i din kasse for at danne mindre kvadrater kan gøre et dejligt organiseringsstykke til dit skabning af plads ud af noget, du laver med. Ironi? (via Remodelando la Casa)

Lad dit barn vælge papiret, og alt hvad du skal gøre er at fastgøre benene. Pludselig har du et sidebord så overkommeligt og stylist, du vil have en til hvert soveværelse i dit hjem. (via søjle boks blå)

En planter ud af en vinkasse? Hvorfor tænkte jeg ikke på det? Bare vær sikker på at du dækker huller, så dit snavs ikke lækker ud. Dette vil være det perfekte stykke at sidde på din lille veranda eller din gårdhave bord. (via mit liv i spilletid)

Skoopbevaring kan være et ægte dyr, hvis du ved hvad jeg mener. Sæt en ekstra hylde i din kasse, og du får plads til at stukke flere par såler. Bonuspoint, hvis du laver puden til at gøre dette til en bænk. (via Handimania)

Her er en vinkasse DIY, der tager dig en dag. Maler indersiden af ​​dine kasser en lyse lyse farver, og når malingen tørrer, skru dem til din væg. Så kan du tilbringe resten af ​​din weekend styling dem! (via Pallet Møbler DIY)

Du gartnere ved bedst, hvordan frøpakker kan overtage dit liv. Saml alle dine i denne smukke vinkasse, som du lavede dig selv. (via Surpriseaholic)

Måske er din betydelige andre truende med at smide dine kasser, så du har brug for en øjeblikkelig redning. Stak dem, læg et stykke træ på toppen, og du har et øjeblikkeligt rustikt skrivebord. (via ønske om at inspirere)

MoreINSPIRATION
  • Geniale måder at genoprette vinkasser i DIY-projekter
  • Vin Crate Udfordringen: Sjove nye måder at bruge dem på
  • Sådan indretter du dit hjem med tilbageholdte vinkasser

Kasser på hjul? Strålende ting. Rul dem ind i dit spisekammer for opbevaring af mad eller i skabet til skoopbevaring eller ind i badeværelset til toiletartikler eller under sengen for opbevaring af ting. De vil fungere stort set hvor som helst. (via FrugElegance)

Hvad får du, når du har en vinkasse og et gammelt foldebord? En dejlig udendørs bakke bord! Uanset om du bruger det i din have eller på din terrasse, vil du være glad for at have det. (via Beyond the Picket Fence)

Opbevaring af vin i en vinkasse virker som en lille kliché, men denne bar vogn virker helt. Uanset om du har to eller tre niveauer, er det kompakt størrelse, der gør det perfekt til små lejligheder. (via Aloha Home Solutions)

Hæv din hånd, hvis du altid leder efter dit opladningskabel. Tjek ikke mere med denne vinkasse DIY. En ladestation er kun den ting, der giver dit kabel et hjem og gemmer dine opladningsenheder. (via eHow)

For dem i små hjem, der tror, ​​at de ikke har plads til vinkasse DIY'er, er denne til dig. Med kun to ben er dette lille sidebord perfekt til at ledsage din yndlingsstol. (via Dwell Beautiful)

Af alle vinkasser DIY'er har du sikkert set de stablede kasser til hylder før. Men når du ser styling som denne, med alle de interessante niveauer og stykker, hvordan kan du modstå at tilføje en til dit eget hjem? (via Happy Interior Blog)

Ja, jeg kunne ikke modstå med dette vinkratkatræ. Det ville kun tage amatør snedker færdigheder og nogle skrot tæppe at reproducere dette stykke, der hurtigt bliver din kats favorit ting nogensinde. (via Hollywood Thing)

Ja, du kan også bruge dine kasser til jul. Du skal bare stable dem i en trekantform, tilføje nogle stearinlys og fyrretræer, og du får det mest kompakte, mest festlige juletræ, dit lille rum har nogensinde haft. (via Pretty Nice)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar