Kom til den mørke side - Viser illustrationer på sorte vægge

Kunstværk, uanset om det er et maleri, et indrammet billede, et rigtigt col-spejl eller et andet element, tænkes af en eller anden grund at se bedre ud, hvis den vises på en hvid mure. Så ud spørgsmålet er "Har kunstværker brug for hvide vægge at skille sig ud eller er det bare et spørgsmål om kontrast og harmoni?". Som det viser sig, kan kunstværket se lige så sejt ud, om ikke mere på mørke vægge.

Drej en sort accentvæg ind i et galleri og vis indrammede malerier, fotos, plakater og alt andet du vil have. Hvis enten rammerne eller kunstværket selv har farver, der står i kontrast til væggen bag dem, vil de skille sig ud smukt.

Vis et enkelt stort stykke på en væg.

Oprettelse af et galleri med alle mulige billeder og billeder er en interessant ide, men hvis du foretrækker enkelhed, kan du vælge at vise et enkelt stykke som et overmålt maleri eller et stykke med en interessant form over pejsen eller på en separat væg .

Spil med hvid-sort kontraster.

En sort væg er perfekt til visning af hvidt eller lystfarvet kunstværk. Du kan fremhæve denne kombinationsboks ved også at bruge lignende kontraster andre steder i lokalet.

Stærk, skarpe kontraster.

MoreINSPIRATION
  • Sådan dekorere et soveværelse med sorte vægge
  • Vær ikke bange for at indarbejde mørke vægge i dit hjemindretning - tips og ideer
  • 4 tips om, hvordan du bruger sorte vægge inde i dit hjem

Den hvide mod sorte kontrast kan fremhæves ved hjælp af enkle, rene linjer og ved ikke nødvendigvis at indeholde mønstre og udskrifter i designet. Du kan også tilføje en tredje farve i form af et enkelt fed stykke.

Sort og guld.

Sort og guld combo har tendens til at se glamourøse, men kun hvis de bruges korrekt. Du skal være forsigtig, når du vælger teksturer til dine guld accenter, og også når du spred dem gennem hele rummet. I dette tilfælde tager illustrationen et skridt tilbage og lader de andre accentdetaljer skille sig ud.

Glidende overgang.

Sterke, klare kontraster er en vej at gå, men du kan også vælge at vise illustrationer i farver tættere på skyggen af ​​væggen, så overgangen er glat. Det hjælper, hvis maleriet f.eks. Ikke har en ramme.

Varierer stilarter og koncepter.

Tænk ikke kun på kunstværker med hensyn til malerier. Masser af ting kan være illustrationer, og det betyder, at du kan variere begreberne, blande og matche. Dette soveværelse har 4 forskellige typer væg accenter.

Vær subtil i soveværelset.

Du vil have dit soveværelse til at slappe af og have en sort accent væg eller loft er faktisk en meget flot idé. Kunstværket du viser der skal ikke skille sig ud så meget.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar