Dominion - En Futuristisk Moskva Lejlighed Med Custom Interior Design

Hver lejlighed og hvert hjem er unik og specialdesignet. Men nogle skiller sig ud som værende usædvanlige. Dette er et af disse tilfælde. Denne lejlighed er beliggende i Moskva, Rusland og har en meget interessant indretning.

Det var et projekt af Geometrix Design, og ideen var at skabe en moderne indretningsindretning. Ejerens hovedanmodning var at have barne vægge, og dette var udgangspunktet for hele projektet.

Holdet kom med et meget interessant og usædvanligt design til lejligheden. Der er masser af iøjnefaldende funktioner hele vejen igennem. De brugte en kombination af materialer, farver og teksturer, hvilket resulterer i et harmonisk og afbalanceret udseende. Den futuristiske tilgang betød, at indretningen har minimalistiske, skarpe linjer og en forskellig farvepalet. Masser af elementer skiller sig ud.

MoreINSPIRATION
  • Futuristisk lejlighed indretning
  • Sort-hvid geometri i en futuristisk Moskva-lejlighed
  • Minimalistisk lejlighed i Rusland, Moskva af Andrey Gorozhankin

For eksempel har stuen en tekstureret væg lavet af natursten med tilpassede detaljer hele vejen igennem. Stue og lobbyvægge er belagt med alcantra paneler, og de har et meget skulpturelt udseende. De slanke stue møbler kan se minimalistisk ud, men det gemmer masser af opbevaringsrum, skuffer og rum. Det er det samme for køkkenmøblerne og for designet generelt. {Fundet på frisk}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar