Her er din ultimative guide til Do's og don'ts af en badeværelse remodel

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Succesfulde badeværelse remodeller tage lidt planlægning og forethought. Billede: Juxtaposed Interiors

Køb et lignende udseende: Sconce | Spejle | taburetter

At tage et badeværelse remodel er både spændende og nervepirrende. For mange boligejere er det et status symbol og en af ​​de første gange, de kan bringe et væsentligt personligt preg til deres hjem. Det er dog en betydelig investering, en stor nok til at få de fleste til at tænke to gange, før de dør i uforberedt.

Hvis du er klar til at ombygge dit badeværelse, men har brug for hjælp til at finde ud af, hvordan du gør det rigtigt, er vi her for at hjælpe. Brug tipsene i dette indlæg som vejledning til at trække en vellykket renovering op, og du får alle de værktøjer, du har brug for for at få din vision til liv.

Søg efter design inspiration for at hjælpe dig med at komme i gang. Billede: Design af første indtryk

Køb et lignende udseende: Wall Mount Mirror | Spejle | Vase

DO: Find design inspiration først

Hvert stort hjem remodeling projekt - men især dem, der følger med et stramt prismærke - skal starte med en plan. Før du begynder på de fysiske aspekter af projektet, som at rive gulvet eller sætte i et regnskovsbruser, har du en fast ide om, hvad du vil have dit endelige produkt til at ligne.

For at gøre dette skal du bruge hjemmesider som Freshome til at finde design ideer. (Hvis du er meget usikker på, hvordan du definerer din personlige stil, er vores Defining A Style Series et godt sted at starte.) Husk, at du ikke behøver at nøje overholde en bestemt type design. Du er velkommen til at vælge og vælge elementer fra forskellige stilarter, indtil du lander på et kig, du elsker.

Husk at holde dit budget i tankerne. Billede: Nina Farmer Interiors

Køb et lignende udseende: Håndklæder | Vanity | sconce

IKKE: Glem at overveje dit budget

Når du har din inspiration i tankerne, er det utrolig vigtigt at være realistisk om dit budget. Overvej hvor mange penge du skal bruge, samt hvor meget dit ideelle projekt ville koste. Selv om det måske ikke er den mest behagelige opgave at påtage sig, vil kigget på din økonomi hjælpe dig med at få en følelse af, hvilke aspekter af en renovering der er mest gennemførlige for dig.

Når det er sagt, er der et par ting, du kan gøre for at holde dit projekt overkommeligt. Få citater fra en række entreprenører, før du beslutter dig for at ansætte, overveje at gøre noget af arbejdet selv for at spare på arbejdskraftomkostningerne, og se efter engrosforretninger i dit fællesskab, der vil lade dig købe materialer til en rabat.

Hold dine dyreste genstande neutrale. Billede: John Kraemer & Sons

Køb et lignende udseende: Vandhaner | Sconce | Vase

DO: Hold high-end genstande neutralt

Da badeværelsesremodeller er så stor udgift, er et af vores yndlings tips at holde dine high-end køb så neutrale som muligt. I særdeleshed taler vi om ting som flisegulve eller brusebad design. At lade disse funktioner være mere af et blankt lærred gør det lettere at ændre dit design, da tendenser ændres og sikre, at de har en bredere appel, hvis du nogensinde sælger dit hjem.

Husk at medtage disse neutrale elementer betyder ikke, at dit badeværelse bliver kedeligt. Infunder din personlighed i rummet gennem tilbehør, som er lettere at ændre over tid. Tænk på at bruge et par visuelt slående elementer som dristige malingfarver, spejle, håndklæder og gulvbelægninger.

Sørg for at inkludere nogle kreative lagringsløsninger. Billede: Kapitel

Køb et lignende udseende: Spejl | Håndklæder | Kurve

IKKE: Gå uden opbevaring

Hvis der er en funktion af et badeværelse remodel, der ikke får meget opmærksomhed, men er stadig værdsat, det er opbevaring. Uanset om du vil opbevare ekstra toiletartikler eller et par sæt gæsteklæder, så få dem til hånden, når de er nødvendige, er det en utrolig fordel.

Hvis du har stuen, skal du overveje at bumpe ud en væg for at medtage et ekstra opbevaringsskab og indbygget hylder. Selvom bevægelige vægge er uden for dit budget, skal du finde en organisationsenhed, der passer ind i din æstetiske. Dette gør din plads en poleret kvalitet, der er værd at den ekstra indsats og udgift.

Gør brusebadet til dit showpiece. Billede: Roost Interiors

Køb et lignende udseende: Spejl | Sconce | Vandhane

DO: Splurge på bruser

Ligesom ethvert andet rum i dit hjem skal badeværelset have et kontaktpunkt eller et designelement, der er beregnet til at tegne øjet. Ifølge undersøgelser fra MarketWatch er luksuriøse brusere en af ​​de mest populære funktioner blandt hjemme købere, så det kan være en god funktion at fremhæve. Tænk på det på denne måde, du får glæde af flere brusehoveder og opvarmede gulve nu, med den ekstra fordel at vide, at din investering sandsynligvis vil betale sig ned ad vejen.

Interessant nok fandt den samme undersøgelse, at badekar har været ude af favør. Mange føler, at de ikke bruges ofte nok og gør en stor indsats for at rengøre. Overvej at springe over denne udgift, hvis dit hovedmål er at sælge til sidst. Når det er sagt, er det også vigtigt at tage højde for personlige præferencer.

Om muligt, inkludere en imponerende forfængelighed. Billede: Mark Williams Design Associates

Køb et lignende udseende: Sconces | Kabinet Træk | Vandhane

IKKE: Skimp på forfængelighed

Badeværelset forfængelighed er en anden funktion, hvor du kan lave en stor erklæring.Indstillinger, der indeholder dobbelt håndvask, store spejle og masser af opbevaring er on-trend. Hvis det er muligt, skal du vælge en med en luxe top i et materiale som granit eller marmor for at tilføje endnu mere visuel interesse for rummet.

Husk at du altid kan ændre udseendet af din eksisterende forfængelighed, hvis det er nødvendigt. At give det et nyt lag maling er et relativt simpelt DIY-projekt, som vil ændre rummets udseende. Du kan også udskifte skuffens træk eller endda købe en ny topper fra en boligforbedringsbutik for at opfriske badeværelset æstetiske.

Følg disse do's og don'ts for en vellykket badeværelse remodel. Billede: Peterssen / Keller Arkitektur

Køb et lignende udseende: Spejle | Sconces | Toilet

At gennemføre et badeværelse remodel kan være en spændende endnu skræmmende oplevelse. På den ene side er der få ting mere tilfredsstillende end at vide, at du har lagt dit eget personlige frimærke på dit hjem. På den anden side kan disse projekter blive så dyre, at det at tage det første skridt kan være skræmmende. Hvis du leder efter en vejledning til, hvordan du gør din bolig til en succes, så kig ikke længere. Disse er de tip, du har brug for at omdanne dit badeværelse til en oase.

Har du nogensinde gennemført et badeværelse remodel? Hvilke tip kan du dele fra din oplevelse? Lad os vide i kommentarerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar