15 Dobbelt vanities, der er intet mindre end inspirerende

Det lader til, at dobbelt forfængelighed er faldet ind og ud af stil gennem årene. I et stykke tid ville du ikke finde et badeværelse uden dobbelt forfængelighed. Derefter blev de virkelig kun set i børns badeværelser med alle de små tandbørster, der skrabet på bordpladen. Og nu er de tilbage. Heldig for os alle! At have en dobbelt forfængelighed i dit badeværelse kan ikke kun være praktisk, det kan også fordoble dit lagerplads. Pludselig får du masser af overfladeplads samt kabinet til alle de voksne badeværelser. Rul gennem disse 15 dobbelte forfængelighed, der ikke er inspirerende og overbevis om at sætte en i dit eget hjem.

Mange vælger engang forfængelighed på grund af den opfattede mangel på muligheder. Men når du gør lidt forskning, finder du, at der er masser af forfængelighedskabe i mange forskellige stilarter og finish. Ligegyldigt hvad dit hjem indretning er, er der en dobbelt forfængelighed til at passe.

Selvfølgelig, hvis du ikke er fan af træskaberne, kan du altid installere en metalramme i stedet. Det er en god mulighed for dem, der elsker at bruge kurve som opbevaring med deres varme brune nuancer og teksturer.

Når opbevaring er knappe og der ikke er plads til at sætte det, er det tid til at blive kreativ. Sæt din dobbelte forfængelighed ud af væggen en smule og tilføj nogle skjulte opbevarings bag dine spejle. Det vil komme til nytte, når der ikke er andet plads til hylder.

Måske overlader du med plads og ved ikke, hvad du skal gøre med det. Forlæng din dobbelte forfængelighed for at inkludere et sted i midten for at passe til en stol eller en fæces til hårfiksering og makeup-applikation.

Hvordan designer du dit badeværelse for at afspejle den slanke moderne stil i resten af ​​dit hus? Med et enkelt langt spejl, der spænder over hele din dobbelte forfængelighed. Det lineære udseende vil være perfekt i dit moderne badeværelse.

Når et møbel er flydende, virker det straks mere moderne og trendy. Så det er fornuftigt, at du vælger en flydende dobbelt forfængelighed til dit badeværelse for at undgå enhver form for middelmådig forfængelighed.

Vil du ikke virkelig erstatte din nuværende dobbelte forfængelighed? Med et lag maling, et nyt sæt af hardware og et feje af nyt tapet eller flise, kan du få hele dit badeværelse til at se helt nyt uden at skulle skifte de store stykker.

MoreINSPIRATION
  • 10 rustikke badeværelse vanities at overveje
  • Smukke Badeværelse Forfængelighed fra Etrusca
  • 10 inspirerende hjørne badeværelse vanities

Har du problemer med at holde dit badeværelse overflade rent og ryddeligt? Tage lidt af det rum ved at give dig opvokset skålvaske. Når der allerede er noget på tælleren, har du mere motivation til at holde resten ren.

Ingen kan sige nej til et ekstra sæt hylder. Split din dobbelte forfængelighed i halvdelen med et sæt af dem for at give dig let tilgængeligt lagerplads og give dig også en illusion af personlige rum, selvom det hele er et bordplade.

Gamle hjem kræver lidt kreativitet, når du implementerer et nyt design. Brug en gammel buffet eller kommode som dit dobbelte forfængelighedskabinet i dit traditionelle badeværelse. Det passer som en handske med dit hjems historie.

Intet badeværelse er for lille til dobbelt forfængelighed, ikke når du har muligheder som dette. Et mindre skab med en lang dobbelt håndvask på toppen sparer plads, men holder evnen til dobbelt tænder børstning og håndvask.

Glem ikke at tænke på de elementer, der omgiver din dobbelte forfængelighed. Et sæt geometriske spejle vil holde tingene interessante, snarere end en enkelt flad. Absolut mere opdateret og unik.

Leder du efter den lille smule pop i dit badeværelse? Tid til at kigge i den lyse flise sektion i hardware-butikken. En mur af farvet flise som backsplash vil trække al opmærksomhed væk fra enhver kedelig dobbelt forfængelighed, du ikke kan slippe af med.

Når dit hjem har masser af opbevaring, kan det være så frit for alle dine beslutninger, især i badeværelset. Vælge en dobbelt forfængelighed, der fokuserer på ser mere end praktisk, fordi du kan stash dine fornødenheder et andet sted.

Taler om praktisk, dobbelt forfængelighed er stadig et godt valg til børnenes badeværelse. Dæk din med flise for at skabe et rum, der kan tage alt det hårde og hårde og let tørres ned i slutningen af ​​dagen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar