Dobbelt feature-House og Design Studio

Devolder Architecten et belgisk designfirma færdiggjorde i november 2010 i Kortrijik en bygning med dobbelt funktion: hus- og designstudio. Før jeg ser billederne og får et første indtryk, lad mig give dig nogle vigtige oplysninger om dette hus. Du bør vide, at dette er en bemærkelsesværdig moderne struktur. Den har en solid betonkonstruktion, der hovedsagelig støtter poler på en meget solid betonbase.

Den sande moderne funktion i dette hus er repræsenteret af de ikke-bærende vægge design og bygger med de nyeste teknikker og materialer. De blev bygget af akustisk absorberende materialer med et ekstra lag af gips og takket være det bærende system kan de flyttes uden større strukturelle ændringer. En anden interessant funktion er adskillelsen af ​​de to funktioner med to forskellige adgangssteg for at muliggøre en bedre cirkulation inden for huset.

MoreINSPIRATION
  • Wrap House af japanske arkitekter fra Future Studio
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter
  • Usædvanligt Split-Level House i Philadelphia

Denne box-form design blæser ikke nødvendigvis i omgivelserne, men noget fortæller mig, at dette er præcis, hvad de ønskede. De første ting, der sætter din opmærksomhed på, er solvarmerne på både sydvest- og sydøstfacaden. Der blev lagt stor vægt på miljøpåvirkningen; Derfor er denne bygning meget godt isoleret fra varme og kulde med seriøse højteknologiske materialer. Jeg kan lide det; det har masser af plads, fantastiske polerede betongulve, masser af naturligt lys og er meget effektivt, hvilket giver en meget behagelig oplevelse med meget lav miljøbelastning og minimal energiforbrug. {fundet på archdaily og billeder af Yannick Milpas.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar