Double Garage Design Ideas

Med begyndelsen af ​​massebil ejerskab i det sidste århundrede, så beboelseshusehuse tendens til at blive omdannet til garager, hvilket giver autos beskyttelse mod elementerne. Pålidelig køretøjstrafik påberåbte i nogen grad på forsiden af ​​en husbil. Men da bildesignet er forbedret, er behovet for at parkere et køretøj inde mindre.

Ikke desto mindre er flere og flere nye boliger bygget med dobbelt garager eller endda store nok til komfortabelt at huske tre biler. Uanset om du bruger din garage til at gemme din bil eller motorcykel eller ej, har du en, der passer ind i dit hjems eksteriør, sandsynligvis at være et design hensyn til de fleste boligejere. Selvom du bruger din garage lige som et forretningsstue, så mange mennesker ikke overser det æstetiske udseende af din garage, når det kommer til udvendigt design af din ejendom.

Pas på udseendet af huset.

Garager, der passer til udseendet af resten af ​​hjemmet, føles som de tilhører. Alt for ofte vil du se en garage, der tilsyneladende ikke tilhører boligen. Dette er især værdigt at overveje, når garagen vender ud mod indgangen. I sådanne tilfælde er det den første ting du vil se fra vejen og den del af ejendommen, der skaber første indtryk. Vælg et byggemateriale, der passer til resten af ​​hjemmet, eller brug en beklædning, der forbinder både huset og garagen. Et vægmateriale, der forbinder visuelt til indkørslen, er også en god idé. Hvis du designer et nyt hjem fra bunden, overveje og integrere dobbeltgarage, der er en del af selve hovedbygningen.

Carriage House Style.

For ældre ejendomme er en vognhusstil, der afspejler en svunden æra, et godt kig på et dobbeltgaragedesign. Vognhusarkitektur er en designklassiker. Moderne leverandører er dog i stand til at opnå det rette udseende for et gammeldags vognhus med moderne, langvarige og miljøvenlige materialer til garagedørene. En pergola eller trellis vokser op på siden af ​​en dobbeltvognhusgarage fuldender udseendet. Hvis dit hjem er gammelt nok til at have et ægte vognhus, så konverter det til en garage, mens du beholder det klassiske udseende.

Outbuilding Double Garage.

MoreINSPIRATION
  • Kend dine muligheder inden du vælger den ideelle garagedør
  • Garage døre - en funktion, der ikke bør overses
  • Sectional Glass Garage Døre Brugt I Moderne Design

Fritliggende dobbelte garager er store nok til at give et godt værksted. Men hvis din garage har et telt tag, så brug også ovenpå området. Ved at konvertere din garage første sal til et kontorrum eller endda et selvstændigt bilag, vil du tilføre værdi til ejendommen som helhed. Ideelt set skal du installere nogle dørvinduer eller ovenlysvinduer, så første etage har masser af naturligt lys.

Træ døre.

Træ garage døre er ikke forældet og vil se godt ud for et dobbelt størrelse bil lager, så længe de er sympatiske med resten af ​​hjemmet design. Moderne hjem, der har noget element i træbeklædning, passer til det samme udseende, der bliver replikeret i dit valg af garageporte. Og husk at trædøre ikke nødvendigvis er tunge, der altid skal hængsles for at få dem til at åbne. Moderne trægaragedøre kan også passe til et bi-folding eller up-and-over garage indgangssystemer.

Moderne Døre.

Moderne garageport designs tager højde for, at garager ikke er vant til at huske biler meget i dag. Moderne materialer er lette, men giver stadig sikkerhed. Aluminium og frostede glasarrangementer giver styrke, privatliv og tillader naturligt lys at strømme ind, perfekt, hvis du bruger din garage til at arbejde i. Hybriddøre, der har trælameller indbygget i børstet rustfrit stålstrimler, gør den perfekte blanding af moderne og Traditionelle designs, der passer til de fleste hjem.

Internt rum.

Hvis din dobbelte garage skal være en nyttig plads, skal du ikke forsømme det indvendige design. Installation af et mezzanin gulv vil give dig et ekstra arbejdsområde, samtidig med at du stadig kan huske dine biler, hvis du ønsker det. Husk at dobbelt garager ikke nødvendigvis skal have deres døre side ved side. Et drev gennem arrangement, med døre på modsatte sider, kan være mere egnet til mange et hjems udvendige layout.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar