Hvordan man vælger den bedste dobbeltsenge badeværelse forfængelighed

Forfængelighed kan enten gøre eller bryde et badeværelses design. Derfor er det meget vigtigt at overveje alle de små detaljer, inden de køber en. For eksempel spørg dig selv spørgsmål såsom hvor mange dræn du har brug for, hvordan du vil montere forfængelighed, hvilken type sink du foretrækker eller hvor meget butik du har brug for. En dobbelt vask badeværelse forfængelighed er normalt et ideelt valg for master badeværelser eller for fælles eller familie rum. For at hjælpe dig med at træffe den bedst mulige beslutning besluttede vi at sammensætte en masse tips og ideer, du helt sikkert kunne bruge.

Selv om vi primært vil fokusere på dobbelt forfængelighed design og muligheder, vil vi også undersøge nogle af de mere generelle egenskaber og ting, der skal tages i betragtning, inden du køber. Lad os begynde med forfængelsens placering.

Det er vigtigt at sikre, at forfængelighed ikke forstyrrer badeværelsens trafikstrøm. Så hvis du allerede har dit sind på et bestemt design, skal du se nærmere på det og lægge mærke til, om det blokerer døren, brusebadet eller gør dig ubehageligt på nogen anden måde.

Når du vælger hvor du skal placere et badeværelse forfængelighed, skal du også tænke dig frem og se dig rundt for at sikre, at rengøring bliver let. En dobbelt vaskeservant vil sandsynligvis tage meget plads, og det kan forstyrre rengøringen, hvis du vil nå hjørnerne eller rense mellem forfængelighed og karbad f.eks.

Selvfølgelig ville rengøring være meget let, selv i tilfælde af et dobbeltvaskbad forfængelighed, hvis du vælger et vægmonteret design, der ikke indtager meget plads. Du kan tage vare på dine opbevaringsbehov ved at tilføje et skab eller et sæt hylder.

Stil er også meget vigtig. For eksempel, hvis du vil have badeværelset at have et boheme udseende og være stilfuld og feminin, ville et design svarende til dette være en vidunderlig mulighed. Som du kan se, er forfængelighed ganske lille og har to dræn.

Ikke alle dobbeltsynge forfængelighed optager meget plads. Men dette har at gøre med andre ting som mængden af ​​modrum du vil kunne bruge. Hvis du ikke er særlig opsat på at gemme ting på din tæller, kan de to dræn placeres tæt på hinanden og med lidt plads omkring dem.

Opbevaring er en anden vigtig faktor at tage i betragtning, inden du vælger et badeværelse forfængelighed. For at gøre det bedste valg, tag et øjeblik for at analysere, hvad du vil gemme i det. Du kan se på de ting, du holder i din nuværende forfængelighed, og analyser måden du bruger dem på.

Når du beskæftiger sig med forfængelighed opbevaring, skal du sørge for at du kan organisere alt ordentligt. Så hvis du alt hvad du vil gøre er at have plads til dine håndklæder under forfængelighed, så kan åbne hylder være en god mulighed. For mindre ting som makeupprodukter kan du også bruge en skuffe eller to.

Hvis du finder en smuk dobbeltvask, som du kan lide, men det giver dig ikke så meget opbevaring som du ville have ønsket det, er der altid mulighed for at tilføje et ekstra skab eller nogle hylder. Men det ville betyde, at du ville have brug for mere plads, så tænk over det, før du træffer en beslutning.

Typen af ​​håndvask betyder også noget. Fartøjer, for eksempel, er normalt skålformede og ser virkelig smarte og stilfulde ud. De kræver ikke undermonteret installation, og det giver mere plads til opbevaring eller til et slankt og åbent design.

Selvfølgelig er ikke alle skåle skålformede. Disse ser for eksempel mere ud som selvrankende dræn, også kendt som topmonterede eller drop-in dræn. Disse installeres direkte i en åbning i skranken, hvor kanterne hviler på den.

Håndvasken kan ofte være den detalje, der definerer hele forfængelighed. En dobbelt vask badeværelse forfængelighed kan se mindre omfangsrige og mere delikat og simplistisk, hvis du vælger skibe i stedet for undermount dræn.

Den undermonterede vask er den mest almindelige type af alle. Den er installeret under disken, og fordi den er flush med overfladen gør rengøringen meget nem og effektiv. Men de besætter ganske lidt plads under disken.

Men nogle gange er det vigtigste med et badeværelse forfængelighed dets størrelse. Når du analyserer størrelsen af ​​en forfængelighed, skal du tænke på enhedens skala sammenlignet med alt andet i lokalet. Forfængelighed skal være fornuftig og naturligt integrere i rummet.

Mængden af ​​opbevaring, der er nødvendig inden for en forfængelighed, påvirker også dens størrelse. Så det faktum, at du har brug for to dræn i stedet for en, er ikke den vigtigste faktor når det kommer til den samlede størrelse. Hvad der er vigtigt er butikken fundet under disken.

Vigtigere end størrelsen af ​​forfængelighed er måske størrelsen på badeværelset. Så selvom din dobbelte vaskeservant er lille og enkel, hvis badeværelset er rummeligt, kan du tilføje flere skabe, hylder og andet tilbehør til øget opbevaring.

For at præcis bestemme, hvor stor eller hvor lille dit badeværelse skal være, eller hvor meget opbevaring det skal indarbejdes i sit design, skal du evaluere din livsstil. Så hvis du for eksempel har børn, eller hvis du har mange ting, du normalt holder i badeværelset, skal du kigge efter en stor enhed. Hvis du er konstant på farten og ikke har brug for en masse opbevaring, skal et design som dette arbejde.

At vælge en præcis højde for forfængelighed, tænk på hvem der bruger det.Fordi dobbeltsynge forfængelighed normalt bruges i familie badeværelser, kan par eller børn bruge dem så sørg for forfængelighed ikke er placeret for lavt eller for højt.

Den traditionelle højde til et badeværelse forfængelighed, om det har en enkelt vask eller to, er 32 inches. Mange moderne designs har imidlertid en højde på omkring 34 "eller 35". Hvis ingen af ​​de tilgængelige muligheder føles rigtige for dig, så skal et brugerdefineret design være din bedste løsning.

MoreINSPIRATION
  • Great Double Sink Forfængelighed Idéer For Delt Badeværelser
  • Double Sink Vanity Designs, der gør deling sjov og nem
  • Hvilken type badevaske er rigtig for dig?

Brugerdefinerede design er spændende. De er ikke altid dyrere end opkøbte forfængelighed, især hvis du kontrakt nogen til at designe og bygge møbler til hele huset, og du kan lave en pakkeaftale.

Skræddersyede badeværelsesfladder er ofte mere effektive og funktionelle end butikskøbte. De tilbyder mere frihed og fleksibilitet og kan tilpasses på mange interessante og nyttige måder. Du kan f.eks. Have LED-lamper eller stikkontakter, der er indbygget i forfængelighedens krop.

Med et brugerdefineret badeværelse forfængelighed kan du også vælge de materialer, du vil bruge. dette betyder ofte at du kan bruge bedre kvalitet materialer og også kontrollere den type finish du ønsker og endda farven.

Valg af materialer er meget vigtigt i tilfælde af et badeværelse forfængelighed. Da badeværelset er et fugtigt rum, skal du sørge for, at materialerne kan klare disse forhold. Tælleren er særligt modtagelig for vandskader.

Træfiner, laminater og termofoil er alle gode muligheder for et badeværelse forfængelighed. Til toppen kan du vælge marmor eller keramik, som i tilfældet med dette dristige og pulserende, dobbeltsynet forfængelighed design.

Kig efter en holdbar forfængelighedstoppe. Som nævnt før er marmor en meget god mulighed. Det kan modstå al ​​fugt og kan nemt rengøres. Det tilføjer også et elegant touch til forfængelighed. Fordi matchning af forfængelighed til resten af ​​badeværelset kan være svært, ville det være bedst at først vælge toppen og derefter fliserne.

Undgå presset MDF, da det er udsat for vandskade mere end andre materialer. Og hvis du virkelig ønsker at bruge træ, skal du sørge for at den er ordentligt forseglet og lakeret og husk at konstant vedligeholdelse er nødvendig, hvis du vil bevare udseendet.

Afhængigt af hvor du vil lægge forfængelighed, skal flere designproblemer overvejes. Master badeværelser er normalt ret store, så du har råd til at vælge en dobbelt vask forfængelighed som denne.

For en gæstebadeværelse ting lidt mere kompliceret. Overvej det faktum, at badeværelset kunne bruges af mange forskellige mennesker, herunder børn, så vælg en moderat højde. Også medtag tilstrækkelig opbevaring og ikke eventyr i meget specifikke stilarter og detaljer.

Fordi pulver værelser er normalt små, skal forfængelighed være rumbesparende. Det betyder, at du måske må give op på ideen om at have masser af opbevaring herinde eller endda en dobbelt vask forfængelighed. Du kunne dog have to individuelle forfængelighed, hver med sin egen vask og både små og slanke.

Symmetri er ikke altid et afgørende kendetegn for dobbeltvaskekabinerne. I stedet for at have de to dræn placeret på lige afstande fra kanterne og hinanden kan de besætte den ene side af forfængelighed, mens resten af ​​tælleren forbliver åben til opbevaring eller til at placere en vase, en plante eller noget andet.

Andre elementer, du skal tage i betragtning, omfatter monteringsmulighederne for forfængelighed. Fritstående eller standarddesign er de mest almindelige, fordi de normalt tilbyder en masse lagerplads.

Vægmonterede badeværelsesvask er normalt betragtes som mere moderne. De har deres eget sæt fordele. De åbner gulvpladsen nedenunder, og det kan gøre rengøring lettere. Desuden har de nogle gange LED-lys under dem for en fin touch.

Der er også en tredje mulighed, der refererer til hjørnemonterede forfængelighed. Dette er dog ikke tilfældet for dobbeltvaskemønstre. Så hvis du vil have noget lys, simpelt og moderne, overvej en flydende forfængelighed og en hylde nedenunder.

De trin, du skal tage, når du vælger en ny forfængelighed til badeværelset, er ikke ligefrem kompliceret. Først og fremmest måle rummet. Dette vil hjælpe dig med at bestemme hvilken type forfængelighed du kan lægge der, dens proportioner, antallet af dræn det kan rumme og andre lignende detaljer.

Det næste trin kan vælge en stil. Så tag et kig rundt og se, hvad din bedste mulighed ville være. Hvis resten af ​​huset er minimalistisk, så skal badeværelset matche disse rum. Se efter en forfængelighed, der har rene linjer, smukke proportioner og en smule sofistikering.

Du kan så fokusere på andre ting som forfængelighedens størrelse, mængden af ​​lagerplads, materialer, den er lavet af, farven og alt andet du kan tænke på.

Derefter er dette af de mindre ting. For eksempel, hvilken type belysning du vil bruge i kombination med forfængelighed. Du kan få et badeværelse spejl, der lyser bagfra, et par sconces eller indlejret LED lys.

Andre detaljer, du kan overveje på dette tidspunkt, omfatter vandhaner. Der er flere typer at vælge imellem, masser af dimensioner, former, materialer, finish og lige farver.

I betragtning af alle de ting, der er nævnt hidtil, bør det ikke være meget svært at vælge en dobbeltvaskbad forfængelighed, hvis du sætter dine prioriteter og lige, og du har en klar ide om, hvad du vil have for rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar