Downtown Montreal Penthouse af René Desjardins

Dette stilfulde og moderne penthouse kan findes i downtown Montreal. Projektet hedder faktisk Montreal Penthouse, og det blev udviklet af canadisk interiørdesigner René Desjardins. Han valgte en moderne stil til denne lejlighed. Med en samlet overflade på 3.300 kvadratmeter er dette sted stort. Beliggende på 23. etage har penthouse også panoramaudsigt over byen.

Lejligheden blev opdelt i to hovedzoner. Den ene er de sociale områder, og det omfatter stue, spiseplads, køkken og hjemmebiograf. Den anden er den private zone, der indeholder soveværelserne. Denne skelnen er meget funktionel, da den opretholder et roligt og roligt miljø for soveværelsesområderne, som normalt skulle være afslappende, og det giver dig mere frihed med hensyn til de sociale rum. Stuen er meget rummelig. Det har hvide vægge og trekulls accentvægge, der giver det et moderne og minimalistisk udseende.

MoreINSPIRATION
  • Rummelig penthouse i Södermalm med udsigt over søen
  • Elegant og rummeligt penthouse i Stockholm
  • Moderne Penthouse i Moskva af Geometrix

Lejligheden har moderne møbler overalt og en række neutrale farver. Farvepaletten er tilbageholdenhed og baseret på nuancer af grå, hvid, sort, beige og nogle røde accenter. Indretningen har et luksuriøst udseende, og arkitekturen og valg af møbler gør værelserne til at være rummelige og åbne. Derudover er udsigten meget smuk, og de tilføjer charmen af ​​denne allerede vidunderlige penthouse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar