Doyle Hall af arkitekt Specht Harpman

Doyle Hall er et projekt udført af arkitekt Specht Harpman. Det er en moderne hal i Austin, Texas, USA, der er kontraheret til VRW Construction Company.

Hallen er ikke genert af plads, og den besidder et samlet kvadratfodområde på over tredive tre tusind. Det har nok værelser til at tage højde for yderligere klasseværelser, fakultet værelser og en ekstra café hvor eleverne kan tage deres forfriskning i mellem klasser. Alt dette Harpman og holdet opnår med funktionalitet, visionær samtidig med, at der opfanges et æstetisk behov hos en konkurrencedygtig institution.

MoreINSPIRATION
  • Aiji Inoue Coffee Shop Indretningsdesign af Doyle Collection
  • Den klassiske Doyle sektionssofa
  • The Luna2 Private Hotel af David Wahl og Melanie Hall

Afsluttet i 2009 er renovatørerne af Doyle-salen fortsat tro mod deres løfte om korrekt udnyttelse af rummet, mens integrering af traditionen gamle skole design til nutidens alle skaber en fantastisk sammensmeltning af akademikere og arkitekturer.

Sammen med tankevækkende indretning og ærefrygtindgydende landskabspleje præsenterer Doyle-hallen både eleverne og personalet et perfekt lærings-, afslapnings- og fellowshipping-miljø. {Found on archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar