Dramatisk glaseret opholdsstue Opgradering af traditionel "Andover Road House" i England

For nylig givet et frisk udseende OB ArkitekturAndover Road House er en privat bolig beliggende i Winchester, Hampshire, England. Renoveringsprocessen resulterede i et dramatisk nyt glaseret stue-, køkken- og spisestue, der åbner op til en perfekt anlagt gårdhave: "Klientens kort var at udvide og ombygge huset i stueetagen og første sal for at skabe et lyst køkken med spiseplads forbundet med et pulserende familieværelse, der åbner ud for at maksimere potentialet i den store have. Designet søger at forene de enkelte elementer i huset ved at skabe en entydig elegant form ", forklarede arkitekterne.

Sten, træ og glas udgør en dynamisk visuel facade, som bevarer nogle af de rustikke træk i den oprindelige bygning. Layoutet ser ud til at være specielt planlagt til sund leve og underholdning: "På første sal er der skabt et nyt soveværelse med en-suite. Øvrige tilføjelser omfatter indsættelse af egetræspåner og en egeskydende væg, der forbinder køkkenmaden med et dagrum. Værkerne komplimenteres af en anlagt have, der omfatter swimmingpool, pergola, trædæk og plantetræning. "For os er balancen mellem gammelt og nyt i denne bolig eksemplarisk, og vi håber, at du også vil finde det inspirerende. [Billeder af Martin Gardner]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar