Dream Penthouse i Madrid

Hver person drømmer om at have sit eget hjem og forestiller sig hvordan hans / hendes hus vil se ud, hvordan det bliver dekoreret og det øjeblik, hvor alt bliver færdigt, og alle hans venner og familie vil deltage i det nye hus parti. Jacques Grange er en fransk indretningsarkitekt, der er kendt for at dekorere mange berømte huse.

En af de mest interessante ting er at se, hvordan en berømt designer indrettede sit eget hjem. Hans hus er beliggende i Portugal, på et sted kaldet Alentejo. Der er en indlysende indflydelse af den marokkanske stil, og dette er et bevis på ejerens gode smag og stil. Interiøret er et drømme sted med alle mulige portugisiske, tyrkiske og franske nuancer, der inviterer dig til at opdage en ny verden, en perfekt blanding og et ideelt køkken.

MoreINSPIRATION
  • Udvidet familiebolig i Bel-Air af Dream Project LA
  • Lille men smukt sommerhus drømmer vi
  • Lille penthouse indretning i Salamanca, Madrid

Keramik og porcelæn omkring huset er det bedste eksempel på disse udenlandske påvirkninger, som om et stykke af hvert land blev bragt her. For eksempel synes den blå og hvide keramiske flise bag komfuret at dele sin historie med den der ser på den. Nogle af møblerne er fra Bali og bidrager til at opfriske atmosfæren.

Kombinationen af ​​hvid og blå afslører en uforlignelig sindsro, der ikke er let at støde på. Træinteriøret skaber en uovertruffen følelse. Hvert lille hjørne af huset er pænt understreget, de dekorative genstande er et bevis på uforglemmelige oplevelser. Det er absolut et drømmehus for både ejeren og seeren! {Found on elle spanien}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar